silecek suyu sıkmıyor büyük ihtimal tıkalı ne yapabilirim önerileriniz neler ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fıskiyeler öyle hiç su püskürtmeyecek kadar tıkanmaz bence. Muhtemelen motorda sorun vardır. Çalışıyo gibi ses çıkarabilir ama aslında çalışmıyo olabilir. Oto elektrikçiye götürün halleder. Fazla masraflı olacağını sanmıyorum.
arabanin altinda ön kisimda su motorlari var belki borulardan birisi cikmistir suyu disari atiyordur farkinda olmayabilirsin, borular kolay kolay tikanmaz uc kisimlar tikanmis olabilir hafif kalin bir dikis ignesi ile birisi su sikmasini calistirp ayni anda biriside uclarini temizlesin pisligi atmasi lazim bu arada arka silecektemi ayni durumda yoksa sadece önlermi?
araç b kasa vectra ise bendede aynı sorun vardı şöyle hallettim.
direksiyonu en sağa kırıp sol tekerin davlumbazını araladıktan sonra silecek pompa motorunu görürsün dikkatli bir şekilde motorun elektrik soketi ve su fışkırtan hortum ucunu çıkartıp motoru sağ sol çevirerek yukarı çek su kabının içi ve pompa ucundaki filtre yosunlanmıştır temizle tak çalıştır birsğre sonra kalan pisliklerden aynısını yapar gene temizlersin ben 2-3 defa bu şekilde temizledim tam açıldı yaklaşık 1 yıldırda sorunsuz
çalışıyor
motor çalışıyor fakat su mu sıkmıyor çoksa motorda mı çalışmıyor eğer motor çalışmıyorsa Nadir abi yazmış fakat motor çalışıyor hortumlar tıkalıysa antifirizli cam suları açabiliyor yada evdeki calgon tarzı kireç çözücüler