Şıkırtı sesi

arkadaşım şık şık şık ses ayrı eksoz sesi patlak eksoz sesi gibi gelir ilk ozaman manifolta baktır patlak yoksa triger ayarına baktır

Yarın ilk iş olarak gidip göstereyim sonradan başımıza başka iş çıkmasın.
Yorum yaparak yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim sonucu bildireceğim.

Bulunduğum yerde yani Mardin deki özel servis manifoltta çatlak olduğundan bahsetmişti ayrıca 2 ay önce castrol 10 40 magnatek yağ değişimi yaptım 1 ay öncede NNT BOR POWER NANO yağ katkı maddesi kullanmıştım. Ses süresi 1 dakikada olabilir tam süre tutmadım.İşin ilginç tarafı sesi ustaya dinletmem baya zor olacak çünkü 300-500 mt sonra ses gidiyor.Belki tekrar motorun soğumasını beklemek gerekebilir.:confused:
Çok ilginçtir bende Castrol magnetec 10w 40 yağ ve bor power kullanmıştım aynı sorun benim araçtada var. Pek dikkate almıyordum ama şimdi yağdan iyice şüpelenmeye başladım. Çünki yağ değişiminden önce yoktu böyle bişey. İlk işim yağı değiştirmek olacak. Mobil kullanmayı düşünüyorum. Kullanan varmı tavsiye edermisiniz?

v kayısının ıcıne gıren ufak taslardanda yapabilir.

Nihayet sorunumuz çözüldü. Manifolt contasının bir kısmı parçalanmış değiştirdik (30+10=40TL) ses falan kalmadı.
Yorumlarıyla çözüm yolunda katkısı olan arkadaşlarıma Teşekkür Ederim.
Saygılarımla...

sıbob ıtıcılerındendır ılk calıstıgında yagsız kalıyor ondan dolayıı yapar bu sesıı :D

lifter sesine kesin çözüm...

Slm, Lifter sesine kesin çözüm konusunda yapılan çalışmamız .. www.cleanse.com.tr adresinde , saygıalrımızla. geçmişolsun

Son düzenleme:
Geri