Sigarayı Hemen Bırakın...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4 yıldır içiyorum 3 yıldır bırakıcam diyorum..

Sigara kullanmıyorum. Arabayı aldığımdan beri alkol de kullanmıyorum. Artık yaşama yılında ne kadar etkili olur bilemem...

bırakılmıyor ki nalet olası şey

Sigara kullanmıyorum. Arabayı aldığımdan beri alkol de kullanmıyorum. Artık yaşama yılında ne kadar etkili olur bilemem...

Çok güzelyapmışsın.:alkis:
İnşallah tekrarlamassın.
Bırakman ömrüne ömür katmasa bile gelecek yaşantında rahat edeceğin ve daha sağliklı yaşayacağın kesin olarak bilinen bir şey.Şöyle bir düşün yaşın olmuş 65 - 70 akciğerlerin sikaradan nasibini almış. Basket topu kadar hava ile dolacak olan kapasitesi portakal kadar hava solumaya başlamış.Sabah kalmışın öksürük sıkıştırmış nefes alamıyorsun ama yine bir tane yakmak için can atıyorsun. Bumu iyi:confused: yoksa sorunsus bir yaşammı:confused:
Ama dersen atın ölümü arpadan olsun oda ayrı konu.:good:
Ben bıraktım çok rahatım .Bırakmak isteyenlerinde ALLAh yardımcısıolsun:help:

Çok güzelyapmışsın.:alkis:
İnşallah tekrarlamassın.
Bırakman ömrüne ömür katmasa bile gelecek yaşantında rahat edeceğin ve daha sağliklı yaşayacağın kesin olarak bilinen bir şey.Şöyle bir düşün yaşın olmuş 65 - 70 akciğerlerin sikaradan nasibini almış. Basket topu kadar hava ile dolacak olan kapasitesi portakal kadar hava solumaya başlamış.Sabah kalmışın öksürük sıkıştırmış nefes alamıyorsun ama yine bir tane yakmak için can atıyorsun. Bumu iyi:confused: yoksa sorunsus bir yaşammı:confused:
Ama dersen atın ölümü arpadan olsun oda ayrı konu.:good:
Ben bıraktım çok rahatım .Bırakmak isteyenlerinde ALLAh yardımcısıolsun:help:
Sağol varol. Sigarayı bilmem ama içkiyi bıraktığımdan beri kendimi çook daha iyi hissediyorum.
Gerçi önceden de öyle bağımlılık seviyesinde içmezdim ama haftada en azından 2 gece yatağa çakır keyif girerdim. arada sırada 1-2 birayı saymıyorum.

Artık ortama falan girdiğimde kola gazoz soda vs içiyorum. Gece de eve rahat rahat dönüyorum.
Bir de işin manevi tarafı var. O bakımdan da huzurluyum açıkcası.
İşin en güzel tarafı, ben sarhoş olmadan insanların sarhoşluklarını görüp onların haline bakıp bakıp eğlenmek daha fazla hoşuma gitmeye başladı:) Özellikle sarhoş adama "he he" diye geçiştirme olayları çok güzel oluyo... Kesinlikle tavsiye ederim :)

Sağol varol. Sigarayı bilmem ama içkiyi bıraktığımdan beri kendimi çook daha iyi hissediyorum.
Gerçi önceden de öyle bağımlılık seviyesinde içmezdim ama haftada en azından 2 gece yatağa çakır keyif girerdim. arada sırada 1-2 birayı saymıyorum.

Artık ortama falan girdiğimde kola gazoz soda vs içiyorum. Gece de eve rahat rahat dönüyorum.
Bir de işin manevi tarafı var. O bakımdan da huzurluyum açıkcası.
İşin en güzel tarafı, ben sarhoş olmadan insanların sarhoşluklarını görüp onların haline bakıp bakıp eğlenmek daha fazla hoşuma gitmeye başladı:) Özellikle sarhoş adama "he he" diye geçiştirme olayları çok güzel oluyo... Kesinlikle tavsiye ederim :)
Yakında sigaranın da bıraktığının hazına ulaşırsın. İstersen şöyle bir deneme yap farkı görürsün . Eger merdiven çıkıyorsan ikişer üçer çık veya hızlı tempoyla on , onbeş dk yürü önceki ile farkı düşün . Sigeranın farkı yanlız biraz zamana bağlı . Gözün aydın diyeyim .Bunları başarmak zor .Kafada bitirdiysen sonoca ulaşmışındır.:alkis:

Ben sigarayı bıraksam 3 gün sonra sigarayı bırakdım diye keyif sigarası yakarım farkında olmadan öyle tiryakiyim ya :(

hiç kullanmadın inş bundan sorada kullanmıycam

başlayıpta bırakamayanlara şimdiden geçmiş olsun

Geri