Sigaranın Arabaya Zararları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aduken
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aduken

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Başıma gelen ilginç bir olay:

Geçen gün 60-70km hızla şehiriçinde gidiyordum. Sigaramı söndürmek istedim ama küllük full dolu. Araç hareket halindeyken pencereyi 2 parmak araladım dikkatlice sigarayı dışarı bıraktım ve önüme baktım. yan camda bi ışıltı farkettim ve kafamı çevirdim. fizikten pek anlamam ama çok ilginç bi şekilde hava boşluğu oluşmuş ve pencerenin dışında sigara, havada döne döne araçla aynı hızla beni takip ediyo. abartısız 3 saniye sigaraya bakakaldım ve hoop sigarayı attığım yerden geri girdi içeri meret. arka koltuğa uçtu. trafikte müsait değil sağa çekemiyorum derken durdum nihayet. piskopat sigara arka koltuk döşememi yaktı. ben şok içinde olayın gerçekliğini sorguluyorum ama ne çare, olan döşemeye oldu. Hani derler ya: ben sigarayı bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyor!!

geçmiş olsun, ben arabamı aldığımda demiştim, kimse sigara içmicek arabamda diye... önce ben bu kuralı bozdum ama başkasına içirmemekte kararlıydım...

Allah'tan başıma böyle bir durum gelmedi ama sonunda sigarayı bıraktım, aracımda rahatladı, bende :)

sokaklar iadeyi itibar yapmışlar.al çöpünü ne yaparsan yap demişler.

valla ben kmseyi içirmiyorum bende kendimi zor tutuyorum içmeyim diye ama bazen dayanamıyorum yakıyorum :)

en gıcık olduğum şey başkası arabaya binince kapıları çok sert kapatmasıdır sanki şahin kapısı meret

sigara olayı ben sigarayı BIRAKMADAN önce bi çok kez başıma geldi ama artık SİGARAYI BIRAKTIM bende içmiyorum ve içirtmiyorum .KApı kapatma olayı ayrı bi facia zaten hiç sormayın ama bende onların arabasına yada evine girerken aynı darbeyi onlara yapıyorum :) ve bozuluyorlar :D:D

gecmis olsun

en gıcık olduğum şey başkası arabaya binince kapıları çok sert kapatmasıdır sanki şahin kapısı meret

aynen valla bende çok kızıyorum ama eşe dosta bişi demek de yanlış oluyor, alınıyorlar gereksiz şekilde...

bir arkadaşım anlatmıştı askerde... seyir halindeyken sigarasini orta ve baş parmağı arasına alip firlatmiş dişari, uçarak giden sigara aynen geri gelmiş ve gömleginden içeri girmiş... kontrolu kaybedip bariyerlere çarpmiş, neyse ki kendine bişi olmamış ama araba kötü olmuş... içenler dikkat etsinler daha da kötüsü olabilir sigara yüzünden...

geçmiş olsun ya farkedemeyip park etsende gitseydin allah korumuş

Arabanın içinde sigara içildiği zaman çok berbat kokuyo zaten çok kötü bişe..Benım arabanın çakmagı bile daha sıfır kımse kullanmadı:)isteyen varsa satabilirim hiç işime yaramıyo:p

Geri