Sigara Çakmalıgı Ve torpido Işıgı

yalnız kapı döşemesini sökemedim gitti bugün :))

estagfurullah onu demek istemedim bilginiz ne derecededir bilemem tabikide elektronik okuduysaniz elinizdende mekanik isi geliyorsa kilidi calismayan kapiyi sökün motor kapinin kilit diline gelen kisimda bulunuyor oradan sadece kablosunu sökerek ölcün muhtemelen elektrik gelecektir acip kapatirken ama gelmezse zaten sorun arac elektrik sistemindendir ama elektrik geliyorsa ki opellerin klasik hastaliklarindan birisidir kilit motorunu yenilemeniz gerekecek

pahali birşeymi bu ? :D

kapının kilidinin çalışmamasının nedeni; kablo kopmasıdır büyük ihtimalle. kapıdan geçiş yapan kablo demedinde kopma oluyor. bunun içinde kapı döşemesi sökmenize gerek yok. kapıya giren taraf soketlidir. sök orayı.. sonrada kapı direği kısmını söküp kabloları takip etmen gerek..

sigara çakmaklığının kendiside arızalı olabilir. oraya çakmak çıkışlı çalışan başka bişey takın ve deneyin. sorun çıkıştamı yoksa çakmaktamı onu anlarsınız.

bugun o soketi zorladım ama çıkmadı sağa veya solamı çevircez?

bildiğim kadarı ile küllük ile birlikte sökülüyor. öyle tek sökülmüyor.. küllüğü tutan iki vida var üstünde..onları alman lazım. bide küllüğün altında vitesin önünde duran ufak bi plastik parça var. onuda alamn lazım..

sanırım benım arabadaki motoru sökmüşler :) 1 tane boş kablo var otomatik camdan giden cam motorundan başka motor bulamadım o boş kablo neyki acaba :)

Geri