Sigara Çakmalıgı Ve torpido Işıgı

SheqilOpel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi günler forumunuza bugün üye oldum.Sorunum Sigara Çakmaklıgım ile torpido ışıgımın çalışmaması ve arka sağ kapımın kiliti çalışmamsı araban 98 Model Opel Astra GL yardımlarınızı bekliyorum yorumlarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sigara çakmağı ve torpidonun yanmaması ampulden kaynaklanıyor olmasından,ama kilit hakkında bir tecrübem yok.

sigara cakmagının ısıgı yanıyor ama :) cakmak calışmıyor

muhtemelen kilit motorundaki disli kirilmis labilir ski vectramda basima gelmisti kilit motorunu degistirince sorun cözüldü sizin kilidinizde acma veya kapatma yaptiginizda ses geliyormu?

hiç açılmıyoki elle açık kapatıyoruz :)

sesdemi yok? ya motora elektrik gelmez yada motor arizalidir acip kapatma yapmaz en iyisi kapiyi acip ölcü aletiyle kabloyu ölcmek elektrik gelip gelmedigini anlamak icin egerki elektrik geliyorsa yapilacak sey motoru degistirmk olacaktir

ama cam kaldırıp indirebiliyorum sadece kapı kilidi çakmaklık için ne diyorsun.

ckmaklikla ilgili diyebilecegim cakmak arizali olabilir sigortasi atmis olabilir arkasindan kablosu cikmis olabilir kapi kilidiyle cam kablolari farkli yerlerden geliyorlar muhtemelen kapi motoru ariza yapmistir ama dedigim gibi emin olabilmek icin uclarin ölcülmesi lazim bunun icinde kapiyi sökmeniz gerekir kilit motoru cok zor biryerde degil ama egerki daha önce yapmadiysaniz sizin sökmenizi tavsiye etmem aracinizdaki sorunlara elektronikten anlayan bir kisinin müdahale etmesi daha uygun olacaktir

Hııııı orasını dikkat etmeden direk yuvarlamışım olayı:D
Ordaki sokette temazsızlık olabilir o zaman.Bi aç bence bi gurcula bağlantıları :)

zaten elektronik okudum avometre kullanmıcak kadar eşek degiliz :)

Geri