Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ben 1.6 102bg pasaat kullandım araba ağır ama gayet güzel gidiyor benim aldığım golf de 1.6 102 bg ben fazla hız yapmıyor bana yateceğine inanıyorum hayırlısı olsun
allah razı olsun aytekin abi test sürüşü yapmadım ama aynı motorlu passat kullanmıştım gayet iyidi sonuçta passat motoruyla aynı motor mahallede bir arkadaş almış aynı benimkinden gayet güzel ve memnunm demişti bilmiyorum bakacaz artıkerkan önce aracın hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim..102 hp golf test sürüşü yaptınmı serviste, hantal fln kalmıyor dimi araç bizim 105 hp astralar gibi
sağolasın 35.200 tl ye aldım 2 gün önceki fiyatı 40.000 tlhayırlısı olsun kaça aldın ? seninkini naaptın takas mı? kaça alıolar vs.vs.? fiyatlar hakkında biraz açıklayıcı bilgi verirsen sevinirim.
şuanda bizim showroom'umuz ikinci el oto pazarı gibi. hiç bukadar müşteriyi bir arada görmemiştim. çok yğunluk var telefonlar susmuyor. sabahtan beri yaklaşık 12 araç satıldı
ford-eresinler