Sıfır Otoda ÖTV indirimi Hk

valla ben 1.6 102bg pasaat kullandım araba ağır ama gayet güzel gidiyor benim aldığım golf de 1.6 102 bg ben fazla hız yapmıyor bana yateceğine inanıyorum hayırlısı olsun

millet çatır çatır Passat alıyor 1.6 102bg 38 bine felan gitmez o araba o kasayla bence.. Ama napalım 10 bin lira fark var Tsi ile diyorlar onlarda haklı..

valla ben 1.6 102bg pasaat kullandım araba ağır ama gayet güzel gidiyor benim aldığım golf de 1.6 102 bg ben fazla hız yapmıyor bana yateceğine inanıyorum hayırlısı olsun

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

erkan önce aracın hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim..102 hp golf test sürüşü yaptınmı serviste, hantal fln kalmıyor dimi araç bizim 105 hp astralar gibi
allah razı olsun aytekin abi test sürüşü yapmadım ama aynı motorlu passat kullanmıştım gayet iyidi sonuçta passat motoruyla aynı motor mahallede bir arkadaş almış aynı benimkinden gayet güzel ve memnunm demişti bilmiyorum bakacaz artık

hayırlısı olsun abı tabıkı... guzel fıyata almışsın hem. ben 2004 senesinde 2005 model hondamı 36 bın lıraya almıştım.

bence de inanma o zaman neden bas bas bağırdılar 1,4 e yüksek hp diye servisler bazen iyice saçmalıyor...

şuraya bak ya 99 dan once otv denen şey yoktu. gerçı sımdı otv uzerınden bırde otv nın kdv sını alıyorlar :) demekki otv olmasa milletimizin refah seviyesi yukselecek. en azından pazara inip alışveriş yapacaklar. piyasa canlanacak.

hayırlısı olsun kaça aldın ? seninkini naaptın takas mı? kaça alıolar vs.vs.? fiyatlar hakkında biraz açıklayıcı bilgi verirsen sevinirim.
sağolasın 35.200 tl ye aldım 2 gün önceki fiyatı 40.000 tl

şuanda bizim showroom'umuz ikinci el oto pazarı gibi. hiç bukadar müşteriyi bir arada görmemiştim. çok yğunluk var telefonlar susmuyor. sabahtan beri yaklaşık 12 araç satıldı

ford-eresinler

Sizin fiyatlar nasıl bilgi verebilirmisiniz fiesta focus falan..

hayırlı olsun kardeş

Geri