sıcak motor ve marş almama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onrklnc44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onrklnc44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın motoru sıcakken ilk marçta çalışmıyor 2.de hemen alıyor ne yapmam lazım_? benzim pompası değişti, şarj dinomusuna bakıldı:confused:

enjektörlere baktır ustam boşa ateşleme parçasına bakmasınlar

Rolanti motoruna bakıldı mı?

+ sıcaklık sensoru

enjektörlere baktır ustam boşa ateşleme parçasına bakmasınlar
bugün tekrar gittim benzin filtresini değiştiler... enjektörle ilgili bişe demediler ama bakayım devam ederse söylerim peki hocam enjektörlere bakım felan yapılabiliyor mu yoksa değişecek mi_?

Rolanti motoruna bakıldı mı?
benimde aklıma rolanti motoru geliyor ama hocam ne kadardır orjinali rolanti motorunun int bakıyorum 50-80-150 fiyatlar var farkı nedir bunların ki..

+ sıcaklık sensoru
bu sıcaklık sensörü tam olarak ne işe yarar _? tecrübesizmde bu konularda :confused:

bu sıcaklık sensörü tam olarak ne işe yarar _? tecrübesizmde bu konularda :confused:
motor sıcaklık sensorun görevi motor sıcaklığını beyine bildirme bu yollla yakıt karışımını ayarlamaktır...yani sensor bozuk ise aracın zengin karışımda boğulur zor çalışır...

benimde aklıma rolanti motoru geliyor ama hocam ne kadardır orjinali rolanti motorunun int bakıyorum 50-80-150 fiyatlar var farkı nedir bunların ki..
O fiyatlara orjinal rölanti motoru yok. Orjinal rölanti motorlarının fiyatı 300 TL ye kadar çıkabiliyor :(.

motor sıcaklık sensorun görevi motor sıcaklığını beyine bildirme bu yollla yakıt karışımını ayarlamaktır...yani sensor bozuk ise aracın zengin karışımda boğulur zor çalışır...
görevi buysa sorun bundan kaynaklı olabilir gerçekten... hafta içi buna bir baktırayım birde int biraz baktımda iç-dış sıcaklık sensörü varmış ama çoğu otomobilde iç sıcaklık olmazmış bende var mıdır_? ( astra 2000) senindediğin dışardaki değil mi birde bunun arızalı olup olmadığı anlaşılır değil mi çünkü bilgisayara bağlandı sorun çıkmadı _? biraz uzun yazdım ama cvp için tşkler :)

Geri