Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün tekrar gittim benzin filtresini değiştiler... enjektörle ilgili bişe demediler ama bakayım devam ederse söylerim peki hocam enjektörlere bakım felan yapılabiliyor mu yoksa değişecek mi_?enjektörlere baktır ustam boşa ateşleme parçasına bakmasınlar
benimde aklıma rolanti motoru geliyor ama hocam ne kadardır orjinali rolanti motorunun int bakıyorum 50-80-150 fiyatlar var farkı nedir bunların ki..Rolanti motoruna bakıldı mı?
bu sıcaklık sensörü tam olarak ne işe yarar _? tecrübesizmde bu konularda+ sıcaklık sensoru
motor sıcaklık sensorun görevi motor sıcaklığını beyine bildirme bu yollla yakıt karışımını ayarlamaktır...yani sensor bozuk ise aracın zengin karışımda boğulur zor çalışır...bu sıcaklık sensörü tam olarak ne işe yarar _? tecrübesizmde bu konularda![]()
O fiyatlara orjinal rölanti motoru yok. Orjinal rölanti motorlarının fiyatı 300 TL ye kadar çıkabiliyorbenimde aklıma rolanti motoru geliyor ama hocam ne kadardır orjinali rolanti motorunun int bakıyorum 50-80-150 fiyatlar var farkı nedir bunların ki..
görevi buysa sorun bundan kaynaklı olabilir gerçekten... hafta içi buna bir baktırayım birde int biraz baktımda iç-dış sıcaklık sensörü varmış ama çoğu otomobilde iç sıcaklık olmazmış bende var mıdır_? ( astra 2000) senindediğin dışardaki değil mi birde bunun arızalı olup olmadığı anlaşılır değil mi çünkü bilgisayara bağlandı sorun çıkmadı _? biraz uzun yazdım ama cvp için tşklermotor sıcaklık sensorun görevi motor sıcaklığını beyine bildirme bu yollla yakıt karışımını ayarlamaktır...yani sensor bozuk ise aracın zengin karışımda boğulur zor çalışır...