Sıcak Motor Neden Zor Çalışır??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ondercdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bir süre daha böyle kullanalım bakalım...zaten çok rahatsız edici bir sorun değil..ilerde ne olur başımıza ne gelir bakalım..tşkler tüm yardımcı olan arkadaşlar...

Benimde aynı sorun vardı hatta bu konuda yazım var forumda marş motoru dişlisi değişti belki kömürünüde değiştirirsen faydası olabilir. Carbon clean yaptırdım bu işten evvel bi faydası olmadı...

geç çalışan arkadaşlar birdahaki sefere kontağı açıp 3-4 sn bekleyip sonra kapayıp tekrar kontak açıp 3-4 sn bekleyip marş yapabilirlermi? sonuçları buraya yazarlarsa sevinirim.
bendede sıcakken geç çalışma vardı dediğini uyguladım aracım 1.2 corsa d kasa dediğin şekilde çalıştırınca bir sorun olmadı belkide denk gelmedi dediğin gibi yapmaya devam edeceğim bakalım ne olacak. bu dediğin olduğu zaman ataşlemede mi bir sorun var yoksa benzin pompasındamı bir de bu sorun sanki bana ateşleme sisteminden kaynaklanıyor gibi geldi çünkü soğuk motor yakıt karışımını zengin gönderiyor ve ilk çalışma rahat oluyor motor sıcak ken bu karışım fakir olduğundan ateşleme güç oluyor olabilir mi.

:kop::kop: benim antikada sabahları erken çalışmaya alerjisi var onuda çözdüm:D:D Lpg beynine her sabah aç karnına 1 bardak sıcak su döküyorum tek marşta alıyor :D:D çünkü araba benzinde çalışmıyor tek çaresi bu bunuda ben buldum :D:D Lpg li aracı olanlar denesin kesin çözüm çünkü sabahları lpg beyni kaputu açar açmaz buz tutmuş vaziyette karşılıyor beni :confused::p:D

Geri