shell&opet??

ben total ,shell , opet 3 nüde uzun yolda denedim
ankara muğla arası gittim geldim
1 depo ile en uzun yolu total yaptı , sonra opet , en az yolu da shell yaptı
ama buna ters orantılı olarakta en fazla motor sesini total , sonra opet en az motor sesini ve sarsıntıyı shell yaptı
bende o yüzen az km yapmasına dair shell kullanıyorum gayette memnunum , digerlerine göre arba daha seri gidiyor
totalin mazotylada araba çekişten düşüyor ama uzun yol yapıyor :)

sürekli shellden alırım ama geçen gün opetten almak zorunda kaldım... Opetten aldığım mazotla daha çok yol yaptığımı gördüm ama yine de shellden vazgeçemiyorum :)

shell smart card sağolsun çok katkı sağladı :)

Çekiş daha iyi, temiz yakıt olduğuna inanıyorum. Yakıt sistemine bir zamanlar temizleyici, oktan artırıcı ürünler koyardım, artık bunlara yıllardır ihtiyaç duymuyorum.

bende katılıyorum abi bu dediklerine.. yıllardan beri katkı yüzü görmedi aracım dizel olmasına rağmen...

Ben Shell 95 oktan kullanıyorum.Şöyle d esem daha doğru olur , KULLANIYORDUM.
Dikkatettim şu kriz dönemi süresince Shell yakıtının kalitesi tartışılır oldu.Sizinde dediğiniz gibi Shell yakıtı daha az yol yapıyor.Bu yüzden OPET e döndüm ...
Herkese tavsiye ederim ...

aklı kelden mazotu shell den alacaksın...

Shell'de Power Dıesel kullanıyorum 1.3 CDTİ için

Opet'e geçersem ne kullanmalıyım

euro diesel... opette euro diesel alcaksın.. zaten adamlar onu koyuyor direkt..;)

hava bastılar ..su koydular..? nasıl anladınız acaba? havanın ve suyun miktarını?

aldıgım benzınden dolayı araba sapıtınca servıse gıdınce söledıler mıktarı bılemıcem tabı hava bastıklarınıda aracına hep aynı mıktar bezın alıyosan ve aldıgın benzınle gıttıgın kılometrenın cok altında gıdıyosan hava basıyolar

Tuvalet temizliği, güler yüzlü personeli, zengin market içeriği, temiz yakıtı, her zaman yıkama yağlama hava, 24 saat çay gibi hizmetlerinden dolayı opetten başka yerde durmam.

Tuvalet temizliği, güler yüzlü personeli, zengin market içeriği, temiz yakıtı, her zaman yıkama yağlama hava, 24 saat çay gibi hizmetlerinden dolayı opetten başka yerde durmam.
Aynen Katılıyorum

Geri