shell&opet??

Tarabya shell ı tavsıye ederım vpower dizel favorimm ...

total excll. mazota yorum yapacak kullanıcısı var mı

mazot seçimi

Genelde mazot almadan evvel depoyu 3/4 e filan düşürür öyle doldururum depoyu. Her hafta aynı yol olmak üzere toplamda 500kmye yakın uzun yolum vardır. Arabamı aldığım günden beri Shell, BP, PO ve Total olmak üzere farklı mazotları deneme şansım oldu. Hala da denemeye devam ediyorum

Şu ana kadar elde ettiğim en iyi menzilleri BP ve Shell Fuel Save Mazotunda elde ettim. PO VMax ve Shell VPower ise birbirine yakın olmak üzere güzel sonuçlar vermişlerdi.
En kötü veriyi elde ettiğim mazot ise Total oldu. Doldurduğumda arabamda yarım depodan biraz az VPower vardı ve Total i aldığım yer Total Türkiyenin kendi bayisiydi. Aracım %20 filan fazla yaktı. Ayrıca araba çekişten de düşmüştü.

Dizel 1.3 Corsacılara tavsiyem çevrelerinde güvenilir buldukları bir BP, Shell ya da PO dan depolarını doldurmalarıdır. Başka mazotlarla olan izlenimlerimi de sizlerle paylaşacağım.

herkes farklı bir yerden alıyor.
shell gtl alıyorum aynı istasyon aynı pompa tavsiye ederim 2 3 depodan sonra motor sesi çekişi ve yaptığı km de bir miktar iyileşme oldu

Tuvalet temizliği, güler yüzlü personeli, zengin market içeriği, temiz yakıtı, her zaman yıkama yağlama hava, 24 saat çay gibi hizmetlerinden dolayı opetten başka yerde durmam.

Kısa ve öz opetten şaşmam bende :D +1907

surekli PO'dan alırdım. 2 kez ustuste (hemen yanındaki) shellden aldım.
Arabada ustuste EGR hataları çıkmaya başladım.
Ustama sordum. Benzin aldıgım Shell istasyonu çok satış yapan bir sube. Bu durumda tankerden istasyon depoasuna boşalan benzindeki katı partikuller dipe cokmeden satış yapılıyor, bu nedenle daha az satış yapan istasyondan almamı önerdi.

Yakıt konusunda Opetin üzerine tanımam, başkasından almamda...

total excll. mazota yorum yapacak kullanıcısı var mı

Şahsi fikrim, TOTAL'de ana firmaya bağlı olan istasyonların sattığı mazot Türkiye'deki mazotların en kalitelisi.
Başta da söylediğim gibi, deneyimlerim sonucu bende oluşan kanaat bu şekilde.

mazot total den, bezin ve lpg yi shell den alırım

Geri