shell&opet??

valla ben de shell den alıyorum, shellsmartcard falan için değil, hep işletiyorum puanları ok ama olmasa da olur ahım şahım bişey verdiği yok,

alma sebebime gelirsek, karşıyakada topu topu 4 tane benzin istasyonu var,
birisi taaa en uçta - bana en uzak uç - birisi bostanlıda - yine bana uzak - diğer ikisi ise ksk giriş ve girne cad çıkışındaki shell... mecbur kalıyoruz yani :/ ama 2 hafta sonra balçovaya taşınıyorum.. orada opet yolumun üstü olursa kesinlikle opete geçeceğim...

Selam Umut, Balçovaya taşınıyormuşsun hayırlısı olsun.
Beni sorarsanız dizel olarak total karabağlar(çekiş sanki daha iyi, motor daha sesiz.), hiç olmadı opet(çekiş iyi, ama motor daha gürültülü geldi.).

karabükte mecburi PO alıyozda dayım corsa 1.3 cdtı kullanıyo hepsınden kullandım dıyo bpnın mazotu daha cok gidiyo diyo :)

üstte yazdıklarımın aksine,....

bu hafta öncelikle BP, akabinde PO ve en son olarak da Opet 'ten aldım benzini...

daha önce de aynı uygulamaları yapmış olup Shell ile devam etme kararı almıştım ki sonuç değişmedi.. Shell 'e devam..

son zamlardan sonra konuyu hortlatıyım dedim.

Po dan alıyordum sürekli shellden aldım benzin olarak söylüyorum 100 km az gitti genelde dizelciler shellden memnun.

Dizel de Benzin de Opetten :good:

bende ölçümlerim sonucu shell den aldıgım mazotla daha fazla yol gittigmi gördüm ama tabi bu konuda marka kadar bayi de önemli

sadece shell ve opetten alırım. birinin diğerinden daha iyi olduğuna dair spesifik bir bilgim yok...

hepsinden aldım geçen sene denedim çorba oldu lafın gelişi ama sonuç lpg filtremden yağ damlıyordu bakım zamanı,benzin filtrem de tıkanmaya doğru gidiyordu azar azar.bu sene benzini shellden,aklı kelden aldım.lpg filtremi 20 bin km daha değiştirmesem olurmuş sıfır gibiydi iki filtremde... :) ama tabiki bayiden bayiye fark var

Geri