Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Daha önce yapmış olduğum beyaz shark anteni hala kullanıyorum, boyasında bir çatlak oluştu. Onu tekrar boyamam lazım.Bulunsun diye bir tane daha yaptım. Bunu da elimde olan metalik siyah ile boyadım. Parlak güzel bir renk oldu. Sanki beyaz renk daha iyi duruyor ama siyah da fena olmadı. Sizce hangisi daha şık ???
abi sen bunları kendin mi yaptın başka siteden mi aldın madem böyle el becerin var neden sen yapıp uygun fiyata form a satmıyorsun ben siyahtan alırdım mesela
Fikir ve yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Siyah olanı da hazır olduğu için bir süre onu kullanacağım. Evet mat siyah da olurdu ama altta dolgu için kullandığım yeşil malzemeden dolayı boyamak zorundayım. Sıkılırsam çıkarır boyarım sorun değil. Yeterli zamanım olsa bunlardan yapıp maliyetine sizlere vermek isterdim ama maalesef pek vakit olmuyor. Biraz zaman ve emek gerekiyor Yapım aşamalarıyla ilgili birkaç resim paylaşayım, belki yapmak isteyen olabilir.