seyir halinde stop ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kelebek boğaz - relanti ayarlayıcı ve Egr temizliğini yaptırın derim önce.Nede olsa rutinde yapılması gereken temizlikler."Yanlış bağlantıdan dolayı" sözüne ise şunu diyebilirim.Herhangi bir servis yada şahsi müdaheleniz sonucunda mı arıza gelişti? Yani yanlış bağlantı olma ihtimali var mı onu siz daha iyi bilirsiniz.

arkadaşım senin başına gelenlerin aynısı benimde başıma geldi. ben kesinlikle egr diyorum.

benimde başıma aynı şey geldi araba boşta iken istop ediyor. araba enjeksiyonlu değil sanırım. karburatörlü ise ön panjurun ordan hava filitresine giden boruyu çıkart. korma havayı yine çeker. göreceksin dediğim gibiyse bir daha istop etmeyecek.

egr yapar bu arızayı. ama başka bişeyde var. trigerin orda bi iki sensör var. hızlı giderken aniden gazı kesip stop ediyor. başıma geldi. sensör değişti araba normale döndü.

AYNI SORUN BENDED VARDI.2000 1.4 ASTRA KLASİK.Kelebek boğaz - relanti ayarlayıcı ve Egr temizliğini YAPTIRDIM VE SONUÇ AYNI.DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADI.YOK TEKMELEME SORUNUYLA UĞRAŞ YOK İSTOP ETSİN BIKTIM.ARTIK HİÇ BİR ŞEY AYPMIYACAM NEREDE KALIRSA ORADA BIRAKACAM.

arkadaşlar en en 3 ustayla görüştüm.geneli senin prblemin egr degil.eger egr den olsa araç silkeleme sallama yapar dediler.araç tıkır tıkır çalışıyor.ancak bir usta hava alıyor.ters bağlantı var.getir 5 dakkada halledeyim dedi.inandırıcı gelmedi.yorumlarınızı bekliyorum
selam abi evet bende egr olduğunu düşünmüyorum öyle olsa seyir halinde sabit bir hızda giderken kerkme yapar öyle bişey yoksa egr değildir büyük ihitmal gaz kelebek gövdesi temizliği senini işini çözecektir vakum hortumlarınmıda kontrol etmek lazım tabikide

bu gün yine aynı arızayı 100km hızla giderken yaptı.belli bir hızdan sonra yapması ilginç şehir içinde dur kalkta hiç bir sorun yok.

arkadaslar bende 2003 meriva var(1.6-essentıa benzinli) benim merak ettiğim gösterge tablosunda bulunan araba simgesi,hatta üzerinde acık ağız anahtar şeklide var bu simge kontak acıldığı zaman birkac saniye icersinde sönmesi grekiyormu?sanki daha evvel sönüyodu gibi hatırıyorum eğer birkac saniye icinde sönüyo ise benimki sönmüyo ama marşa basıp motoru calıştırdığım zaman anında sönüyo bu konuyla ilgili bilgisi olupta benimle paylaşırsa memnun olurum.

konu içinde konu açmasan daha mantıklı olur.forumda yeni konu olarak çabilirsin.

arkadaşım senin başına gelenlerin aynısı benimde başıma geldi. ben kesinlikle egr diyorum.

egr temizligimi yoksa degişimimi problemi çözer.sen aynısını yaşadıysan degişim mi yaptın temizlettinmi.sonuç ne oldu.prblem giderildimi.

Geri