seyir halinde stop ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Opelleri haftada bir benzine çekip devirli kullanın 15km kadar.
En az 2 hafta gider ayda 2 kere yapın bunu, veya lpg de devamlı 3000 devirlerde ve yukarısında vites değiştirmeye gayret edin.

İleride kurumdan ötürü çıkacak masrafları bertaraf edersiniz.
Saygılar...

iki gün önce belirtmiş olduğum problem çözüldü,usta kelebek boğazını temizledi ve yakıt istasyonumu değiştirmemi tavsiye etti,shell kullanırsan böyle bir sorunla karşılaşma riskin az olur dedi.şimdi moralim düzel işte:):):)

geçmiş olsun :)

Son düzenleme:
çok sağolun,bundan sonra çözdüm olayı...

bilenler anlayanlar bir bakar mısınız.

Başıma gelen olayı anlatayım. 14/01/2015 günü arabamı yıkattım ve su yağ kontrolü yaparken yağın biraz eksilmiş olduğunu gördüm. perşembe günü aracı kullanmadım evdeydim. Cuma günü sabah 15 km yol yaptıktan sonra opet den 50 tl lik benzin aldım ve aracımda o anda olan motor yağından (bende vardı) 1 lt ekledim.ardından 500 m gittim ışıklarda yavaşladım ve araba tıkırdadı tıkırdadı stop etti. çalıştırdım çalıştı 1 km sonraki ışıklarda stop etti ve durdu. çalışmayınca çekici ile ustaya götürdüm. sanayiye vardığımızda usta bindi marşa bastı ve araç çalıştı. sonra bakım yaptı yağı değiştirdi. akşam aldım arabayı yine aynı yerde kaldım. nedir çözümü ya valla çok kötü oldum.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:51 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 19:26 ----------

İnternetten baktığım kadarıyla opet in benzinlerinde su çıkabiliyormuş böyle bir şey olabilir mi...

Benim aracim 1996 Vectra b 2.0 benzinli. Bendede bir sure oncesine kadar bunu yapiyordu. Rolanti ayarlayiciyi sokturup temizlettim. Eger icindeki motorda ariza yoksa duzelecektir. Yine ayni seyi yaparsa rolanti ayarlayici degisecek. Cok sukur temizletince duzeldi. Isiga yaklasirken ayagimi debriyaja atardim ve 1000 devirin altina indigi anda stop ederdi arabam...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bloodstar teşekkür ederim cevap için. ustam bir çok şey denedi en son beraber deneme sürüşü yaparken stop etti. ustam hemen beyni cihazla kontrol etti hiç bir sorum yok. sorunun bobinde olduğunu anladık. yaklaşık 2 ay önce araçta tekleme var diye buji bobin buji kablosu değiştirmiştim. orijinal diye aldığımız bobin bozuk çıktı. araç ısınınca elektriği kesiyormuş. çıkma bir bobin taktı usta şimdi hiçbir sorun yok. bozuk parçayı da garantiden vereceklermiş. yaklaşık 1000 km oldu çok şükür sıkıntı yok. bu durumla karşılaşan olursa bu sorunu göz önünde bulundursun. (inşallah karşılaşmaz kimse yolda kalmak çook kötü bir şey.)

bloodstar teşekkür ederim cevap için. ustam bir çok şey denedi en son beraber deneme sürüşü yaparken stop etti. ustam hemen beyni cihazla kontrol etti hiç bir sorum yok. sorunun bobinde olduğunu anladık. yaklaşık 2 ay önce araçta tekleme var diye buji bobin buji kablosu değiştirmiştim. orijinal diye aldığımız bobin bozuk çıktı. araç ısınınca elektriği kesiyormuş. çıkma bir bobin taktı usta şimdi hiçbir sorun yok. bozuk parçayı da garantiden vereceklermiş. yaklaşık 1000 km oldu çok şükür sıkıntı yok. bu durumla karşılaşan olursa bu sorunu göz önünde bulundursun. (inşallah karşılaşmaz kimse yolda kalmak çook kötü bir şey.)

ARKADASLAR KONUYA BIAZ GEC KATILDIM AMA BIZDE 206 PEUGEOT VARDI ODA BU SEKILDE STOP EDIYORDU SORUN MUSURDEYDI 3 -4 DEFA MUSUR DEGISTIRMISTIK.. ARAC GIDERKEN STOP EDIYOR BELLI BI HIZI GECINCE STOP EDIYORDU RESMEN. ARACI CALISTIRAMADIGIMIZ BILE COK OLMUSTUR.

ARKADASIN PROBLEMI COZULMUS SANIRIM GECMIS OLSUN..

partner352 Opelleri haftada bir benzine çekip devirli kullanın 15km kadar.
En az 2 hafta gider ayda 2 kere yapın bunu, veya lpg de devamlı 3000 devirlerde ve yukarısında vites değiştirmeye gayret edin.

İleride kurumdan ötürü çıkacak masrafları bertaraf edersiniz.
Saygılar...

ARKADASIMIZIN YUKARIDA YAZMIS OLDUKLARINA BIZZAT KATILIYORUM, TESEKKURLER..

Geri