seyir halinde stop ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dostum klima açımydı. bendede oldu ama klima açıkken bazen yapıyor ama klima 4. ayarında olduğu zaman. opellerin yeni sorunlarından sanırım.

egr arkadaşım.

1998 Vectra Gls nin egr parçası nerde?Fotosu varsa memnun olurum.Bende de aynı sorun vardı boğaz kelebeğini temizlettim.Şimdilik sorun yok ama belki egr den dir.Birde temizlikten sonra rölanti yükseldi nedense?

benim aracımda (2006 astra 1.4 twinport g ) asanesinkine benzer alametler var ve genelde klima açıkken yapıyor. aracımın orasını buraasını kurcalatmayı hiç sevmem o yüzde bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. bu konunu açılması gerçekten iyi olmuş

Son düzenleme:
nasıl yani

arkadaşlar en en 3 ustayla görüştüm.geneli senin prblemin egr degil.eger egr den olsa araç silkeleme sallama yapar dediler.araç tıkır tıkır çalışıyor.ancak bir usta hava alıyor.ters bağlantı var.getir 5 dakkada halledeyim dedi.inandırıcı gelmedi.yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar en en 3 ustayla görüştüm.geneli senin prblemin egr degil.eger egr den olsa araç silkeleme sallama yapar dediler.araç tıkır tıkır çalışıyor.ancak bir usta hava alıyor.ters bağlantı var.getir 5 dakkada halledeyim dedi.inandırıcı gelmedi.yorumlarınızı bekliyorum

madem oyle git abi. 5 dk bisey kayip degil. olmazsa para vermezsin zaten.. ustanin tavirlarindan anlarsin zaten iyi olup olmadigini

fırsat bulursam yarın gidicem inanmaktan başka carem yok zeten.inşallah hallederiz.sonucu burdan yazarım.

fırsat bulursam yarın gidicem inanmaktan başka carem yok zeten.inşallah hallederiz.sonucu burdan yazarım.

yalniz dedigim gibi sizdeki bu sorunun aynisi bende 2 yil kadar once vardi. silkelenme felan yoktu. rolantide hiç sorun yoktu. ama arada stop ediyordu seyir halindeyken.. benim ustamda yüksek devirde git biraz dedi. 30-50 km kadar. ve sonrasinda gerçektende sorun düzeldi. su anda hiç bir sorun yok..

aracı zorlamak mı lazım.lpg de yapıyor.aynı mantık geçerlimi.denerim.

ya tam olarak bende bilemiyorum. ama tarifin banada uyuyo. belki baska bir sorundur.
ama zaten bir süre yüksek devirle gitmenin zarari olmaz. bence en azindan servise giderken oyle gidin. devamlı olarak yüksek devirde kullanın. belli mi olur. belki düzelir.

Geri