5 Eyl 2008 #1 rcengiz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2008 Mesajlar 887 Tepkime puanı 0 Puanları 0 olduya seVgliniz bigün size dediki beni seVdiğini kanıtla napardınız??
5 Eyl 2008 #2 burakank Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 May 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 kanıtlamama gerek yok,boşuna zaman geçirmişim,bu zamana kadar anlayamadıysan derim.
5 Eyl 2008 #3 yezocan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 5,339 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bu anketler git gide eğlenceli olmaya başladı Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Eyl 2008
5 Eyl 2008 Konuyu Başlatan #4 rcengiz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2008 Mesajlar 887 Tepkime puanı 0 Puanları 0 düşündüm düşündüm aklıma ilk bu geldi anket acalım bakalım sizin fikirleriniz ne olacak dedim
5 Eyl 2008 #5 M Mel-a-ku Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Şub 2008 Mesajlar 3,983 Tepkime puanı 0 Puanları 0 yakında burası otomobil forumu değilde çopçatan veya arkadaşlık forumu olacak adı da opelim değil , güzelim olursa şaşırmam valla hahahhaha
yakında burası otomobil forumu değilde çopçatan veya arkadaşlık forumu olacak adı da opelim değil , güzelim olursa şaşırmam valla hahahhaha
5 Eyl 2008 #6 ELM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Haz 2008 Mesajlar 695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Hiç uğraşamam valla.Zaten ben onu kabul etmemle onu sevdiğimi kanıtlamış oluyorum.Yoksa niyee bir beraberliğe başlıyayım.Çok saçma..
Hiç uğraşamam valla.Zaten ben onu kabul etmemle onu sevdiğimi kanıtlamış oluyorum.Yoksa niyee bir beraberliğe başlıyayım.Çok saçma..
5 Eyl 2008 Konuyu Başlatan #7 rcengiz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2008 Mesajlar 887 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Mel-a-ku' Alıntı: yakında burası otomobil forumu değilde çopçatan veya arkadaşlık forumu olacak adı da opelim değil , güzelim olursa şaşırmam valla hahahhaha Genişletmek için tıkla ...
Mel-a-ku' Alıntı: yakında burası otomobil forumu değilde çopçatan veya arkadaşlık forumu olacak adı da opelim değil , güzelim olursa şaşırmam valla hahahhaha Genişletmek için tıkla ...
5 Eyl 2008 #8 atomkarinca Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Eki 2006 Mesajlar 1,824 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Tak sepeti koluna herkez kendi yoluna güzelim derim Eğer sen anlayamıyosan işim olmaz
5 Eyl 2008 #9 m__sonmez Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2007 Mesajlar 1,457 Tepkime puanı 0 Puanları 36 atomkarinca' Alıntı: Tak sepeti koluna herkez kendi yoluna güzelim derim Eğer sen anlayamıyosan işim olmaz Genişletmek için tıkla ... helalin var sen çok yaşa canım feda olsun sanaaaaaaaaaaaaa:good::good:
atomkarinca' Alıntı: Tak sepeti koluna herkez kendi yoluna güzelim derim Eğer sen anlayamıyosan işim olmaz Genişletmek için tıkla ... helalin var sen çok yaşa canım feda olsun sanaaaaaaaaaaaaa:good::good:
5 Eyl 2008 #10 m__sonmez Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Mar 2007 Mesajlar 1,457 Tepkime puanı 0 Puanları 36 BİR ÇiN ATASÖZÜ DER Ki ; ÇANG ÇIN ÇONG VANCING HONG, JEAN HENG CLOUD CHING LADY KONG. MEALİ ; Kadın peşinde koşmanın zararı yoktur,zararlı olan onu yakalamaktır
BİR ÇiN ATASÖZÜ DER Ki ; ÇANG ÇIN ÇONG VANCING HONG, JEAN HENG CLOUD CHING LADY KONG. MEALİ ; Kadın peşinde koşmanın zararı yoktur,zararlı olan onu yakalamaktır