Sevgili msdaldal.........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan corsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

corsam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
"Çoğu kişi belki "ıyyy" diyecektir"

Şerefli bir POLİS'in evladı olarak bu cümle bana çok dokundu. Sakın yanlış anlama, bu'nu senin söylemen değil, "söylemeye ihtiyaç duyuranların karaktersizliği" dokunan

Aslanlar gibi dimdik dur, biz arkandayız. O ıyyyy de'me cesaretini bulan karaktersizlere sesleniyorum...........

Her toplumda olduğu gibi içindeki 3 5 çürük elma için, şerefiyle onuruyla yaşayan, görevi uğruna canını dişine takan dev gibi bir POLİS TEŞKİLATI'na ıyyyyyy diyemezsiniz, derseniz BENİ KARŞINIZDA BULURSUNUZ HEM'de DİMDİK.....

asker baba sana hak veriyorum .polislik meslegi şerefli ve onurlu bir meslek bende cok istedim olmayı ama olamadım .sınavından kaldım.ama o kadar istedimki o kadar seviyordumki cüzdanımda polis rozeti taşırdım.görenler polismisin diye sorarlardı .bende hem sevinçli hem içim buruk vaziyette evet derdim.buyüzden yanlız deyilsin..saygılarımla....

Tabikide arasında 3 5 çürük her sektörde var ama şuna da şahit oldum.Büyük bi yunus polis kesimi diğer polislere selam vermiyorlar bi çok kez buna şahit oldum.Ve ya bana denk geldi.Ve de birkeresinde yunus polisle birbirimize girecektik.Onun için insan en azından ben polilere değil ama yunuslara karşı birz antipati duyuyorum Çünkü küçük tepeleri kendileri yaratmış gibi geziyolar.Sözüm sadece 3 5 tane çürüğe genel olarak...

Genelde polislere Türkiye de antipati oluşmuş durumda bununda önüne kimse geçemiyor nedense_?

polis sevil mez mi be abi
bizim burda gece 3 e kadar çalışıo trafik polisleri, çevirme için
ama ehliyetsiz olduum için görünce ürkmüo deilim

polis sevil mez mi be abi
bizim burda gece 3 e kadar çalışıo trafik polisleri, çevirme için
ama ehliyetsiz olduum için görünce ürkmüo deilim
ehliyetsiz sakın cıkma ben de daha almadım ama bir kere yakalandım polis affetti ama o korku bana yetti

Bakın size rahmetli babamın bana anlattığı bir olayı nakledeyim. 24 saatlik vardiyanın sonlarına gelmişler, Aylardan Aralık hava buz gibi kullandıkları araç kapısı bacası olmayan tenteli .oktan bi jeep, saat sabahın 4'ü, hepsi uykusuzluktan ve soğuktan bitap düşmüşler, personel az, mecburen 24 saat vardiye tutuluyor. Yol kenarında şüpheli bi Murat124 Jeep'i kenara çekip 124'ün camına vuruyorlar, amaçları kimlik kontrolu yapmak.
Tık, tık, tık
Kim laaa o cama vuran lavuk
Polis, kimlik kontrolu yapacağız
Lan ne kimliği, biziz işte
Kardeşim, siz kimsiniz nerden bilelim.
Bu arada memur aracın kapı kolunu çekiştiriyor açsınlar diye.
İçerdekilerden biri "Laa sen kimsin benin arabanın kolunu çekiştiriyon" diye fırlayıp yapıştırıyor yumruğu polis memuruna......
Babam rahmetli çok yufka yürekliydi, zor almış adamı ellerinden..........
Şimdi sorarım size..... Bu şartlarda görev yapmaya çalışan bi memura bu şekilde karşılık verip sonrada polis bizi dövdü diyen'mi haklı yoksa onu döven polis'mi.....Bu sadece şimdi öğrendiğiniz bir gerçek ve bunun gibi daha nice örnekler var. Siz biliyormusunuz kiraya zam vakti geldiğinde kara kara düşünürken bi olaydan dolayı ev sahibinin suçlu olarak karşısına geldiğinde'ki polisin haleti ruhiyesini, ben biliyorum....Siz biliyormusunuz bu mesleğe başlarken kimsenin baskısı olmadan, kendi kendine onur yemini edip daha sonra ruhsatın arasındaki parayı alırken iki damla gözyaşının bağrını delen polis memurunun hikayesini,... ben biliyorum. Ben daha bir sürü şey biliyorum polisler hakkında, çün'ki onların içinde yetiştim, çün'ki onlardan birinin çocuğuyum.
Babam rahmetli oluken bize şöyle söyledi, annenize dua edin ve onu koruyun, çün'ki çalışarak (öğretmen'di annem) bana destek oldu ve sayesinde kursağınızdan tek bir lokma haram geçmedi, yırtık ayakkabınız, aç karnınız oldu ama onursuz bir baba'nız olmadı....
Yaaaa işte böyle. Benim yaşım elli ama hala Kenan abi'nin oğlu diye tanırlar.

ellerine sağlık be abi gece gece açtın bizi valla

gururlanmanız lazım

gururlanmanız lazım
Zaten amacımızda o dostum, onurumuzla, şerefimizle yaşayıp geride bırakacaklarımızıda aynı şekilde yetiştirmek.....Eğer başarmışsam ne mutlu bana...........

Geri