Setting tuşu

PİELSTICK PA4

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba ilk kez opel sahibi oldum. Astra Enjoy Plus 1.6 benzinli sıfır araç aldım. Aracın grafik bilgi ekranını çözmeye çalışıyorum. Ama Setting tuşundan ayarlar manüsüne ulaşmama rağmen bu ayarları nasıl seçeceğimi bulamadım. Klavuzda yazanlarda işlevsiz kaldı. Acaba bu araçta bu menüler seçilemiyor mu? Seçilemiyorsa saati dil seçeneğini vb ayarları nasıl yapacağız. Örneğin ekranı gündüz ayarına ( Arka plan beyaz/sarı yazılar siyah ) nasıl getireceğiz.

Teşekkürler..

Altta sound ve setting var üsttede bc ve ok var ok diceksiniz.. Sonra sağ yada sol yön tuşuna basarak geriyi seçin

ekran beyazmı dedin siyah yazılarmı dedin.:eek: bu j kasamı h kasamı:confused:

Yardiminiz icin tesekkurler bu aksam çözdüm artık gece siyah zemin üzerine sarı yazı gündüz sarı zemin üzerine siyah yazı biçimine döndü ama bu kadar karmaşık yapmaya gerek yoktu. Bayide sordum alirken onlar bilmedikleri belirtmişerdi

İlginç doğrusu bayide nasıl elemanları çalıştırıyorlar yaa.

Haklısınız. İkinci el astra ilanlarına bakarken ekranın sarı olduğunu farketmiştim. Aracı teslim alırken bana anlatan kişiye ısrarla sordum. O sadece solda bulunan reosta düğmesini gösterdi. Başka renk ayarı yok dedi. Daha da ilginci bu değişimin nasıl yapılacağı aracın kitapçığında açık ve net anlatılmamış. Bilgilendirmeniz için tekrar teşekkürler.

Haklısınız. İkinci el astra ilanlarına bakarken ekranın sarı olduğunu farketmiştim. Aracı teslim alırken bana anlatan kişiye ısrarla sordum. O sadece solda bulunan reosta düğmesini gösterdi. Başka renk ayarı yok dedi. Daha da ilginci bu değişimin nasıl yapılacağı aracın kitapçığında açık ve net anlatılmamış. Bilgilendirmeniz için tekrar teşekkürler.

keske sizde hangi astra oldugunu söylesenizde bizde baksak :cool: sonra boşa heveslenmeyelim..

anladıgım kadarıyla j kasa sanırım

keske sizde hangi astra oldugunu söylesenizde bizde baksak :cool: sonra boşa heveslenmeyelim..

anladıgım kadarıyla j kasa sanırım

J sedan kasada Enjoy Plus versiyonu olmadığını düşünerek eski yeni diye belirtmemiştim. Araç H kasa 1.6 enjoy plus modeli ( classic olarak geçen )Ekran ayarları ile bilgi sorarken yanlış anlaşılmış. Ekran renginden kastım gece siyah zemin üzerine sarı punto, gündüz sarı zemin üzerine siyah punto biçiminde olmasıydı. Aracın kitapçığında bulamadığım gibi ( açıklama yetersiz ) aldığım bayide belirtmemişti. Ama yukarıda cevap yazan arkadaşın yardımıyla çözdüm. Teşekkür ederim..

Geri