ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denizci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar aracımın ses yaltımını hiç beğenmiorum aldığımdan beri içeriye motor ve lastik sesleri aşırı derecede çok gelior sizlerde de bu sorun var mı yoksa sadece bnde mi var acaba ne yapmalıyız. şimdiden teşkürler.

poloya bindinmi hiç

hayır binmedim onun nasıl?

hayır binmedim onun nasıl?

motor yanında çalışıyo sanki bindim sorduğum ilk soru dieselmi bu oldu ama benzinli araç sıfırdı :)

fazla bilgi

evet teşekkürler arkadaşlar ama biraz daha fazla bilgi alabilirmiyim...

aynı araç bendede var.. ya ses beni rahatsız etmiyo?, ya bilmiyorum farketmiyorum falan.. yada sen çok pipiriklisin yada aracında sorun var :D ne çok ihtimal saydım ama bendeki durum bu.. ama altımdakinin mercedes olmadığının farkındayım sonuçta, belkide beklenti farklarıdır..

Aynı sorun bende de var.yani ses yalıtım zayıflığı.Bizim araçlar sürüş zevki olarak süper ama konfor için aynı şeyi söyleyemem.

Ses yüksek de neye göre yüksek? Kanımca Corsa'ların ses yalıtımı kendi sınıfına göre o kadar da kötü değildir. Siz neye kıyasla yüksek diyorsunuz?

Ha, kalkıp da Astra'ya göre kıyaslarsanız evet yüksektir. İki sınıf arasındaki fiyat farkı sadece boyutlardan kaynaklanmıyor, malzeme kalitesi, yalıtım vb. özellikleri de sınıflar yükseldikçe artar.

yani şunu demek gerekirse motordan gelen ses çok fazla bni rahatsız ediyor. hatta eski arabalar gibi uzun yolda lastik ve motor sesinden kulaklarım tıkanıo çok rahatsız oluorum corsaların yalıtımının diğer arabalara göre iyi olmadığını biliorum ama yinede normal bi corsaya göre fazla gibi gelio bana.

corsa ya normal ya satacan yada duymayacan

Geri