Ses Yalıtımı yapmak istiyorum

sert sünger bu işi görmezmi :D sökün kapı yüzlerini içerisine koyun sügeri vidalayın :)

Profesyonel bir yerde yaptırman en mantıklısı. Basit, ucuz metodlarla yapılan yalıtımın çok fazla bir faydası olmuyor.
katılıyorum , ayrıca yolun sesını azda olsa indirgemek ıcın lastıklerıne nitrojende sıkarsınız ıyı olur ..

en ucuz yöntem bende heralde,teyp'in sesini biraz daha açıyorum ses mes kalmıyor ortada.

ses yalıtımını geçen sene bende çok kovaladım fiyatlar aldım değişiyor malzeme kalitesi işçilik marka 350 tl ile 600 tl arası sanayide fiyatlar almışdım bunu sen yapamassın zor bir işlem bir bmw ye yapıyorlardı davlunbazları falan komple söküyorlar içlerini dolduruyorlar falan araba zaten boşlukdan uğultu ve ses yapar oraları dolduruyor yalıtım malzemesiyle..

arabanın altına atılan zift falan pek bir işe yaramıyor ben sağlıklı olduğunuda pek sanmıyorum..

ses yalıtımını geçen sene bende çok kovaladım fiyatlar aldım değişiyor malzeme kalitesi işçilik marka 350 tl ile 600 tl arası sanayide fiyatlar almışdım bunu sen yapamassın zor bir işlem bir bmw ye yapıyorlardı davlunbazları falan komple söküyorlar içlerini dolduruyorlar falan araba zaten boşlukdan uğultu ve ses yapar oraları dolduruyor yalıtım malzemesiyle..

arabanın altına atılan zift falan pek bir işe yaramıyor ben sağlıklı olduğunuda pek sanmıyorum..
Bizim arabaları söküp tekrar toplamak bile dert.

profesyonel olarak yapılan işlemden bile memnun olmayan istediği sonucu alamayanlar var..bence dert edilmemeli..çünkü bu işlemlerde adam gibi bir şey yaptırmaya kalksanız maliyetler oldukça yükseliyor..ayrıca araca binen ağırlığında yakıt tüketimini arttırması söz konusu..zaman içinde zarar çifte katlanıyor..

Geri