Ses Yalıtımı yapmak istiyorum

Sahinbey38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Araba yolda giderken gelen asfalt sesini asgariye indirmek için yalıtım yapmal istiyorum. Nasıl bir malzeme kullanabilirim. Bilgisi ve tecrübesi olan varsa yardımlarını bekliyorum. Aslında amacım araç yolda giderken içeriye en ufak ses almasın.

Profesyonel bir yerde yaptırman en mantıklısı. Basit, ucuz metodlarla yapılan yalıtımın çok fazla bir faydası olmuyor.

Profesyonel bir yerde yaptırman en mantıklısı. Basit, ucuz metodlarla yapılan yalıtımın çok fazla bir faydası olmuyor.

Evet haklisiniz profosyonel olmali ama prolarin fiyatlari ucuk ben gecende ankara da bir firmadan fiyat aldim malzeme dahil metere kare basi 200 dolar dedi dikkat edin TL de degil dolar bir aracin tavan, taban kapilar motor onu falan dahil 18 - 20 m2 oldugu dusunulurse 3500 - 4000 dolar cikiyor :(

aracın altına komple tabanca ile pütür attır 150-200 arası bişe tutar

Evet haklisiniz profosyonel olmali ama prolarin fiyatlari ucuk ben gecende ankara da bir firmadan fiyat aldim malzeme dahil metere kare basi 200 dolar dedi dikkat edin TL de degil dolar bir aracin tavan, taban kapilar motor onu falan dahil 18 - 20 m2 oldugu dusunulurse 3500 - 4000 dolar cikiyor :(
Altınla mı kaplıyorlarmış? Zibart ve benzeri firmalar bile daha ucuza yaparlar.

Abi ziebart ucuz o distan putur yapiyor o bir sey degil cok faydasida olmuyor, benim dedigim tamamen arac yalitimi ziebert 400 TL 6 taksit.

Arkadaşım http://shop.wurth.com.tr/bantlar/isiya-dayan-izole-tab-6-ad-550-x-250-x-2 buradaki (aynı markanın) ürünün bir benzerini kullandı. 1 metrekarelik 4 parçadan oluşan, kendinden yapışkanlı kaliteli bir üründü. Hatırladığım kadarıyla geçen sene paketini 115 TL ye almıştı. Çok memnun kalınca aracın her yerini (tavan, taban, motor içi, motor kaputu, bagaj içi bagaj kaputu, kapı içleri, göğüs altı, çamurluk içler yani aklına gelebilecek her yeri) bu malzeme ile kapladı. Ses konusunda saplantıları olan bir kişi. Toplamda araca yaklaşık 150 kg.lık bir ağırlık eklediği, ama aldığı güzel netice karşısında bu durumu dert etmediğinden bahsediyordu.

ses yalıtımına bende girecem allah izin verirse bu hafta pazar günü havalar iyi olursa ürünüde bula bilirsem yapmayı düşünüyorum fotoları yayınlarım

ßendede c0mßo war ßende Tesisat Kurcaqım ıcın ozellıkle ßægaj kapısı we 0n kapılara Ses yalıtımı yapmak ıstıyorum fıyat ne tutar acaba bılqısı olan arkadaslar bı zahmet :)

bende ses yalıtımı yapıcam tesisat için. ama uygun bi ürün bulamadım dyno mat çok pahalı...

Geri