Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
salihcaglayan link' Alıntı:40 da bile yeterli değil bı kıyasım aynı segmentteki diğer araçlar için. Focus titanium donanımında sesi açtığınız zaman camlar patlayacak gibi oluyor yada bir golf te ama bizim arabada 40 idare eder bi ses var ki 40 nerdeyse son ses
Lucritius link' Alıntı:Bende Rock olarak ayarladım..fakat arkada oturanların ses gelmiyo sikayetleri olduarka hoparlorlerden ses gelmedigini söylediler ön arka dagilimini 0 yaptigimizda arka hoparlorler neredeyse hic ses vermiyodu ayarı 7 yaptim bende ama ön taraftaki ses baya azaldi gibi geldi bana bu sorunu yasıyan var mi baska?
Tolga KARACA link' Alıntı:Bugün iş yerimden eve dönerken aracın kendi USB kısmından müzik dinledim.
Ses boğuk ve yüksek seviyelerde basları kaldıramıyor; açıkcası Focus un Sony sinden sonra ilk kez çok yetersiz geldi.
Oysa Türk_187 arkadaşımın dediği gibi DVD oynatınca inanılmaz bir Surround keyfi yaşatıyor.
türk_187 link' Alıntı:hatta iyi kötü çirkini seyrediyordum. ilk silah sesinde resmen irkildim.. oha dedim... verdigim para helal olsun dedim... ama usb'den müzik dinlerken resmen elektrik kaçağı gibi cızırtı oluyor 30un üzerine çıkınca...