Servislere dikkat...

olay yeri Atatürk sanayisiymiş ve yaklaşık 150 kişiyi almışlar bu olaylardan şimdi öğrendiğim kadarıyla :(

yazıktır günahtır ya bende izledim içim gitti

Bazı sigorta firmaları durumu hak ediyor. Aklınızda nasıl olur mu öyle şey diye soru işareti yanmıştır. Durumu şöyle iza edim.

Eski arabamla hafif hasarlı kaza geçirmiştim. Trafik geldi 8/2 kusuru bende buldu yazdı biçti gitti. İşlemleri hallettikten sonra arabayı kızıl toprakta yetkili olduğunu zannettiğim bir servise buraktım Servis bana bu ara çok yoğunuz acelen yoksa biraz bizde kalsın. Özensiz işçilik olmasın dedi. Zaten tatile gidiyordum tamam abi ben 15 gün sonra görüşürüz dedim.

Döndüm telefon açtım bizim araba ne durumda diye hazır gelebilirsin. Arabanın 1200 lira civarı masrafı çıktı 8/2 kusur sende olduğu için sigorta firması senin hesabına parayı %25 eksik yatırdı o parayı çekersin eksik kalan %25 ilave edersin ama sen üzerine 200 tl ilave et yeterli dedi. Fiyat bana çok yüksek geldi ama ses etmedim.

Servise gittim kefal gibi arabayı teslim almadan parayı verdim birde ne gördüm şişen çamurluğu düzelmişler pasta yapmış ki çizikler hala belli oluyor üstüne birde 80 liralık yan sanayi tampon takmışlar far yıkma motorlarını bile iptal etmişler.
Bunun far yıka motorları nerde diyorum o SLX ler de diyor ki benimki slx versiyon sis farı halen kırık parçayı bulamadık sen haftaya gel 2 dk de değiştiririm dedi. Hafif tartışmaya gectik birazda arabadan anlarım bu tampon yan sanayi dedim yan sanayi taktınız beri benim arabaya uygun bir şey taksaydınız benim arabamda klima radyatör var bu şekilde rahat nefes alamaz yok adam ille de orijinal diyor sigorta bunu uygun gördü dedi her şeye boş cevaplar beni sinir küpüne cevirdi gönderdi.

Sigorta firmasını aradım durumu anlattım bana exper in telefon numarasını veridi Karşıma daha Türkçeyi zor konuşan biri çıktı ısrarla aradım sonuç alamadım. Adama faturanın bir kopyasını istiyorum ne servis veriyor ne adam yardımcı oluyor. Mali dolandırıcılı geçtim. Bari tampon konusunu cözeli oda yok onlar boyanıyor v.s biz anlamayız diyor ki arabadan biraz anlıyan birisi tipo tamponunun yan sanayi olup olmadığını hemen ayırt eder. Boyalı olsa bile küçük bir inceleme ile ayırt edilir ki bu adam exper. Tekrar sigorta firmasını aradım durum bu hiç bir şekilde çözüm elde edemiyorum durumu çözün en kötü ihtimalle benim arabamı başka bir exper kontrol etsin ben bir nebze ama sizin firmanız dolandırıldı dedim ve bana durum karşısında hiçbir şey yapamayacakları söyleyip tekrar eynı experin telefon numarası verdiler. Yani bu şekilde çalışan sigorta firmaları ortamı kendileri hazırlıyorlar.

Tabi bu yan sanayi tamponla yaklaşık 20 – 25 km hız ile öndeki arabaya çarptığımda tampon görevini yerine getirmediği için benim çamurluklar kaput radyatör her şey dağıldı maddi olarakta beni dağıttı. çarptığım arabada albea ona hiç bir şey olmadı bir pasta tamam adamda zannediyor artık yeni tofaş fiat’lar sağlam dedi.

ne kadar sağlam olduklarını ben geçenlerde test ettim :D pek sağlam çıkmadılar :D:D

Valla ben ön camdaki ufak çatlak için fotografta çıksın diye cama balyozla vurduklarını gördüm de bunu ilk defa duyuyorum.

aradım aradım nette video bulamadım çok merak ettim şimdi

Geri