Servislere dikkat...

arkadaşlar o işler araç sahibinden habersiz olmaz, düşünün siz arabayı kazalı servise teslim ettiniz neresinde ne var biliyorsunuz, belkide resimlerini bile çektirdiniz. ancak başta eksper, araç sahibi gerekiyorsa servis anlaşmadan böyle bir şey olmaz.
ya da ekpsperle sevis anlaşarak hafif kazalı araçları satın alıp kasko yaptırıp bir müddet sonra perte çıkarıp hem parasını alıyorlar sonra da aynı arabayı siğortadan geri alarak ya dağıtıp yedek parça olarak kullanıyorlar yada toplayıp satıyorlardır.

şimdi bir servis olarak açıklama yapayım. Yanlış fikirler oluşmasın. belki gerçekten dolandırıcılardır bilmiyorum haberi izlemedim. Ama birde madolyonun öteki yüzüne bakalım

Bizim servise hasarlı bir araç geldiğinde örnek tamponu hasarlıysa
Tampon tamiri 80tl sök tak 50tl boya 120tl

ama ben bu tampona çekiç vurup daha bozarsam ve yanisini istersem sigorta bana yeni tampon yollar

söktak 50 boya 120

araca daha çok hasar vermek beni kara geçirmez zarar ettirir.

Ama müşteriler bazen ben parça değişsin onarılmasın istiyorum diyebilirler.
Haberi izlemedim izleyemedim bu bilgisayar açmıyor evden izleyip ordaki durum hakkında daha iyi yorum yapabilirim işin içinde biri olarak.

Az önce Showtv Ana haberlerinde izledim gece tekrarı var kaçıran arkdşlar izlesin...
Opel servisiydi güzelim astradaları comboyu balyozladılar...

Show Tvdekı Haberde cıkanlar

Arkadaslar bugun gordunuzmu bılmıyorum show tv de kaskolardan fazla para almak ıcın kazayla servıse gıren araclara balyozla vurup hasar verıp daha cok para alıyolarmıs ve bu servıs opel servısıydı ızleyen varmı hangı servıs bu sırket yetklısı gereklı fırmayla calısmlarını kestıklerını ve bı cok fırmanın bu fırmayla baglantısını kestıgını soyledı o haberı ızleyen varmı

Bende izledim haberlerde yazıktır ya full opel vardı zaten :S nasıl girişiyolar öyle ya millet garip arkadaş.. naptıgını bilmiyor.

var hemde cok var expertizide ayarlıyorlar.

dip not :
[cagatay abi birde su ımzanı ufaltsan varya süper olucak :D abi site zaten oyle hızlı degıl birde büyük imzalarla hepten yavaslıyor.bendede vardı kaldırdım sitedekı herkesten aynı duyarlılıgı beklıyorum acıkcası]

yeni bir sey degilki eskiden beri yapiliyor zaten. burda farkli olan, isin icinde eksperinde olmasi. yazik iste ama yapiyorlar.

Türkiyede herşey olur abi.o araçlarin parasi trafik sigortasi kaskosunu düzgün ödeyenlerden ve devletten çikiyo.yazik gerçekten :(:(

Haksız kazan elde edenlere hayret ediyorum. Bu resmen haram bir kazanç. Bunları yapanların dükkanlarına bir gidin bakın, çoğunun duvarlarında dua yazıları vardır, cumaları caminin yolunu tutarlar. Kulu kandırırlar ama Allahı asla. Hele hele eksperler resmen yemek yedikleri kaba pisliyorlar. Kör yerlerinden çıkar bu haksız kazançlar.

Geri