Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadslar bu gun servıse gıttım hem kapı gıcırtısı için (camonun kronik sorunu),hemde alarm takarken direksiyonun altındaki yerden kablolar sarkıyodu onları toparlatmak için bıde direksiyonda sola dogru yamukluk vardı onu düzelttirmek için sabahın 8.30 da randevu alıp gittim servise neyse aracı aldılar bekledim 12.30 kadar arabayı verdiler teste çıktık yol meyilliydi bide mesafe kısaydı pek anlamayadım direksiyonun duzeldıgını ama eve gelırken baktım eskısı gıbı.neyse kapı gıcırdıyo dedım ya onuda hallettık dedıler eve gıderken baktım ses aynen devam edıyor,torpıdoya bı baktım hep leke leke daha doğrusu kapı yanları falan hep yağımsı bi maddeyle kaplı siprey yağlardan.ben kapı ayarı yapın dedim adam gitmiş kapıların kenarlarına siprey ne sıktıysa artık oralar yetmemiş torpido direksiyon batmış hep leke.şoku atlatamadan dedim kabloları toplamışlarmı acaba onu toplamışlar ama cmonu olanlar bılır far açama düğmesinin arkasında sıgortalar vardır amacam tornavidayla onu açmış nerden analadın dersen izi kalmış bi baktım orası tam kapanmamış kalkık duruyor neyse bi baktım içinde sarı bi yer var büyük ihtimal vida giriyor oraya vida olmadığı için artık kırdımı düşürdümü bilimiyorum far açama düğmesinin orası kalkık bi şekilde kapanmıyor.şimdi ben yarın gıdıp bu adamları ne yapıyım şimdi ağzımı bozucam.Daha 1 ay olmuş arabayı alalı üstüne titriyoruz dişimizi sıkıp almışız be adam bide yetkili servissin madem anlamıyosun ne diye o arabayı satıyosun madem satıyosun niye adam gibi servis hizmeti vermiyosun.ben analadı m arkadaşlar sanayideki ustalarımız bu yetkılıyım dıyenlere +1000 basarlar.bunların ustaları eğitimli işlerin ehli falan değil kardeşim.bu gün gördüm serviste ya sıtajyer çalıştırıyolar yada 16-17 yaşındaki çocukları usta diye araçları emanet ediyolar.neyse kusurabakmayın biraz uzattım ama bunları sizle paylaşmasam kafayı yıycektım arkadslar.yarın gidip hepsının hesabını soracağım. aracın halı aklıma geldıkçe çıldırıcam ya.
![]()
Yazık yaa. işte opelin en sevmediğim özelliği bu. benimde geçen gün 15.000 bakımı için arabamın anahtarını teslim etmem tam 1 saat 15 dakika sürdü. bre 1 saat 15 dakika yaa. bide randevulu gitmiştim. kapı gıcırtısını bende yaptırttım serviste geçti şükür. ama diğer şikayetimi yapamamışlar.
Walla abi bişi denilmez yazık diyorum sadece.
valla yazıkta bu boyle olmazki arkadsım buna bir dur demek lazım.yarın yıne gıdıcem erkenden bu seferde aynı şeyler olsun o servısı yıkıcam baslarına.bu arada senın kapı gıcırtısını nasıl halletmışlerdi.siprey yağ falanmı sıkmışlardı sanada.