Ynt: Servis: Park Freni
Cuma günü boyuna araç serviste kaldı ancak sorunu bulamadıklarını söylediler. Bilgisayara bağlandığı söylendi ancak bir arıza göstermemiş, daha sorna lifte kaldırararak el fren sistemi fiziken kontrol edilmiş yine bir arıza bulamamışlar. El frenini çeken elektrikli motorun olduğu bölümü dağıtarak bakacaklarını bunun için de zaman gerektiğinden benim de Cuma günü akşam yola çıkacağımdan o şekilde bıraktık. Bir ihtimal araç bayram yoğunluğundan dolayı hiç ellenmeden ona baktık buna baktık denmiş ama hiç bakılmamış bile olabilir. O şekilde yola çıktım İzmire doğru yolda uzun süre arıza uyarısı kaybolduğu da oldu çıkıp çıkıp kaybolduğu da oldu. İzmire gelince sürekli yanmaya başladı. İlginç tarafı uyarı yokken el fren tuşu çalışıyor ama uyarı varken tuş ne çekiyor ne bırakıyor ve aracı stop ettiğimde kendi kendine çekiyor el frenini ve bu sırada el freni çekili bırakılmamış gibi el fren ışığı yanıp sönüyor. Benim şüphelendiğim nokta tuşun arızalı olması. Bayram sonrası ne çıktığını paylaşırım.
Herkese iyi bayramlar.