Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben genelde 110-120 arasında CC ile gidip geliyorum Kütahya -Eskişehir arasını... bazı yerlerde çalışma devam ettiğinden gidiş geliş oluyor... oralarda 90-100 arasında gidiyorum...Devir göstergesi ise 2100 2300 aralığında gidip geliyor zaten bu hızlarda... Yakıt üketimi ise 3-4 civarı oluyor... Ama aldığım günden beridir sıfırlamadım... Genel ortalamam o yüzden 5.1 ... en yüksek sürate işte iki gün önceki test ile çıktım... Zaten normalde bu kadar sürat yapan birisi değilim... Ama aracın kendi performansını bulması açısından servisin tavsiyesi boş olduğundan böyle denemeleri arada sırada yapmakta fayda var(ama dikkat !!! kazalara açık oluyoruz dikkat !!!)....
dostum sürekli şehirlerarası yol yaptığın içn ortalaman düşük... ben de dört gözle uzun yol yapmak ve max. menzile ulaşmak istiyorum.. benim ort. 6.3'e çıktı. son hafta baya bir asıldım...
dostum sürekli şehirlerarası yol yaptığın içn ortalaman düşük... ben de dört gözle uzun yol yapmak ve max. menzile ulaşmak istiyorum.. benim ort. 6.3'e çıktı. son hafta baya bir asıldım...