Servis dediğin işte böyle olur

selam opel arkadaşlar

:alkis: alkışlar çankaya opele bütün personeline gerçekten çok iyi servis.:good:

gerçekten tebrik ederim, çankaya opel servisini:alkis:

özcivelek sanırım siz daha öncede çankaya opele gittiniz...
forumda yazılarınız var çankaya opelle ilgili...

Bu arada çankaya opelin telefon numarası

;) çankaya 4. caddeden girince ilerde soldaki bir binanın altında zaten...

Doğrudur arkadaşım ne kadar memnun kaldığım diğer forumda bulunan yazılarımdanda belli,hepiniz biliyorsunuz kimi insanlar müşterinin ayağını alıştırana kadar bazı şeylerden taviz verirler yada şöyle yazayım müşteri edinene kadar,insanları kendilerine bağlayana kadar memnun etmek için bir çok çaba harcarlar ama sonrasında yine yapacağını yaparlar.Ben bunu çankaya opelde hiç görmedim.İnanırmısınız Tatilde Bi ara İstanbula geçtim orada arabamda sorun çıktı ta Ankaradan bana yardımcı oldular.ne diyeyim bunuda forumda paylaşmak istedim ki neden herkes yararlanmasın

bugun kendı arızam ıcın gıttım sagolsun ahmet kardesım kalorıfer olayımı cozdu sagolsun varolsun

Arkadaşım Geçmiş olsun

sagol varol

geçmiş olsun hala böyle servisler war demekki

servısten zıyade cok usta tanıdım cok yol yer gezdım onemlı olan ısı bılmek arızanın nereden kaynaklandıgını bulmaktır
buda yapmakla tecrubeyle becerıyle olur
bu cocuklar nereyı sokecegını bılıyor gecmıs olsun demek yerıne tebrıkler demek gerekır

helal olsun adamlara.burdada keşke böyle bi servis olsa:(

bizim servisinde maaşallahı var, alt üstü sıradan bir antene 33ytl fiyat demişler. bari aynısını taksalarmış, parlak takmışlar. normali mat siyahtı bu taktıkları parlak siyah. opc anteni mi taktılar ne bu kadar para

Geri