Servis dediğin işte böyle olur

ozcivelek

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:alkis: Arkadaşlar arabam yolda giderken bir uğultu bir uğultu sinir edercesine yanlız bazen yapıyor bazen yapmıyor bi kaç servise gösterdim arabamın bilyelerinin bozuk olduğunu değişmesi gerektiklerini bununda 500 700 ytl civarında bir masraf olduğunu söylediler.:mad:
Çankaya opele gittim aracı iyice dinlediler tecrübeye çıktılar servis sahibinin bana dediği şuydu abi herkesin dediği gibi bu parçaları değiştiririm sonuçta ses bilya sesi gibi ama yazık bu parayı herkes gibi sende kolay kazanmıyorsun bende iş yapıp kazanacam diye bu parçalarını değiştirmem asla bu ses senin lastiklerinden kaynaklanıyor dedi :)
Arkadaşlar hala böyle servisler varmı yahu şaşkınlığımı ve memnuniyetimi sizle paylaşmak istedim.Ayrıca hararet göstergem hep yüksek gösteriyordu gitmediğim servis kalmadı gösterge yüksek ama kaynama yok onuda 5 dakika gibi kısa bir zaman içinde yaptılar ama nedenini söylemediler meslek sırrıymış bu güne kadar bir sürü para harcadığım ve de sonuç alamadığım sorun için sadece 10 ytl gibi bi para aldılar helal olsun valla. :pon:

Son düzenleme:
geçmiş olsun hala böyle servisler war demekki

bu cankya opel nerede arkadasım benımde ıyı bır ustaya ıhtıyacım var

nerde bu çankaya opel

elbette var.bakın siz rastlamışsınız işte...arkadaşları tebrik ediyorum..
kazasız günler dilerim

Çankaya yıldızda

turan güneş bulvarını paralelinde...
4. caddede;)....

biz zaten çankaya opeli öneriyoruz;)....

tesekkurler yarın gıdeyım su benım kalorıfer sorunu ıcın

Çankaya yıldızda 4.cadde numarasını bilmiyorum ancak 4.caddede yukarı doğru giderken solda zaten kime sorsanız söylerler.böyle dürüst bir servisi oradaki tüm esnaf bilir.

özcivelek sanırım siz daha öncede çankaya opele gittiniz...
forumda yazılarınız var çankaya opelle ilgili...

Bu arada çankaya opelin telefon numarası

;) çankaya 4. caddeden girince ilerde soldaki bir binanın altında zaten...

sımdı gıdıyorum sonucları yazarım sorunumla alakalı saygılar

Geri