Sensörler Mi Arizali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tjet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tjet

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Yaklaşık 1 ay önce araca anfi ve bas takıldı ondan sonra aracın arıza lambası ara ara yanmaya başladı dün gene yandı bende lamba yanarken gaza yüklendim araç 4500 devirdegaz kesmeye başladı yani 4500 ü geçmedi eksantirikmili sensörü yada krank mili sensörü arızalı diye düşündüm sonra stop edip tekrar çalıştırdım arıza lambası yanmadı araç da 4500 deviri çok rahat geçti genelde yüksek sesle müzik dinlersem arıza lambası yanıyor gibi geldi bana acaba akü yetersiz mi kalıyor çünki geçen sene ömrünü bitirmiş görünüyor.Birde bu arıza lambası yandıktan sonra stop edip çalıştırırsam lamba sönüyor benim sensörler arızalımı değilmi yoksa elektrik aksamındamı (akü, kablolar,müzik sistemi)bir sorun var anlamadım bi yardımcı olursanız çok sevinecem araç 98 vectra b.

öncelikle aracını akü voltajını ölçtür teybi acıncada ölctür.eğer voltaj çok düşüyosa arıza lambası yanar.birde şu yönü var tesisatlı olan birçok opel var böyle sorunla karşılaşmadım.eksentrik mili sensörünü nün soketini temizlet bi dene

Saol ustam dediklerini hemen yaptıracam.

Aküyü hafta sonu kontrol ettim ve suyunun bayağı eksik olduğunu gördüm asitli su ile tamamladım cumartesi gününden beri arıza lambası yanmadı inşallahta yanmaz sanırım sorun aküden kaynaklanıyormuş.

Geri