senetle araba almak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lyolcul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lyolcul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar internette https://senetlearaba.net/ böyle bi site gördüm..
sizce güvenilir midir?
riskleri nedir?

Karşılığın da bir teminat isterler ama bu işler yaş bana göre .

Sonuç da onlarda vade farkını koyuyorlar. Hatta bankadan daha fazlasını. Bunlardan alıncaya kadar bankadan kredi çek öyle al. Bu tür yerlerden araba alanlar genelde bankadan kredi alamayanlar. burdan vadeli alıp, satıp paraya ceviriyorlar.

Banka kredisi düşünmüyorum. Senetle araba aldık diyelim. Bu adamlar bizim senetleri garip garip adamlara verir de rezil olur muyuz acaba :)

Banka kredisi düşünmüyorum. Senetle araba aldık diyelim. Bu adamlar bizim senetleri garip garip adamlara verir de rezil olur muyuz acaba :)

Banka kredisi neden düşünmüyorsunuz?

Dini sebeplerden dolayı. Nakit param yok. Arabayı da yavaş yavaş değiştirmeyi düşünüyorum. Bu zamanda da kimse 9-10 bin lira uzun vadeli borç vermiyor. Ben de alternatif yolları araştırıyorum şimdilik :)

Dini sebeplerden dolayı. Nakit param yok. Arabayı da yavaş yavaş değiştirmeyi düşünüyorum. Bu zamanda da kimse 9-10 bin lira uzun vadeli borç vermiyor. Ben de alternatif yolları araştırıyorum şimdilik :)

Hundai ikinci el bayilerini araştır. ;)

Abi yaza cmax almaya çalışacağım inşallah :) 2005-2006 civarı.

İnşallah kardeşim ama hundai ikinci elde farklı satın alma tercihlerini sunmakta .

Sıfır araç alacak gücünüz varsa bayiilere; aracı size ''vadeli satış'' şeklinde satıp satamayacaklarını sorabilirsiniz.

Birçok bayii ''vadeli satış'' yapabiliyor.

Düşünürseniz, dini açıdan helal sayılabilmesi için bildiğim ince ayrıntılarını size iletebilirim.

Geri