Selamlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baris4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baris4

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese selamlar.

Adım Barış, 25 yaşındayım. Aslen Didim'liyim, ancak okul, iş, güç derken de İstanbul'lu olduk. Epey uzun zamandır Opel kullanıcıyız ailecek. 2004 yılında anneme alınan Corsa C 1.2 Easytronic'le başladı macera. Daha sonra 2008'de Corsa D 1.3 CDTI 90 Hp sahibi oldum. Temmuz 2011'den beri de Opel Astra J kullanıcısıyım. Gerçi kullanmaya Eylül sonunda kullanmaya başladım, diğer aracın satılıp bu aracın alınma işlemleri ben askerdeyken gerçekleşti.

Aracımı kullandıktan 10 dakika sonra arızalandı. Yakıtla ilgili bir sensörde problem varmış, parçanın gelmesi, takılması ve benim kavuştuğum gün ayrıldığım aracımla tekrar buluşmam 14 gün sürdü. Araç servisten çıkalı 1 ayı geçti, herhangibir sorunla da tekrar karşılaşmadım çok şükür...

Aracım Astra J 1.3 CDTI Ecoflex. Sport Donanım + Bluetooth + Sunroof + CD 500 Navigasyon.

Herkese iyi forumlar...

Ynt: Selamlar...

Hoşgeldin Barış, aracın hayırlı olsun, keyifli forumlar dilerim.

welllcommee Aracınız hayırlı olsun.Keyifli forumlar dilerim.

Aramıza hoşgeldin Barış, aracın hayırlı olsun, belki bu hafta sonu Pazar günü gerekleşecek olan büyük İstanbul buluşmasına katılırsan şahsen tanışma imkanına sahip olabiliriz  :).

Hoşgeldiniz..Hayırlı olsun, keyifli sürüşler..

welllcommee
Aracınız hayırlı olsun.

Fırsatım olursa isterim katılmak, bakalım...  :)

Aramıza hoşgeldin Barış, aracın hayırlı olsun

welllcommee keyifli forumlar.

hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun..

Geri