Ynt: Selam
Tekrar hoşgeldiniz. Araca bayıldık. Jantlara ayrı bayıldık. Yavuz abiden saklamak isterseniz benim evde güvende olur jantlarınız
LPG'yi de dert etmeyin. Çalıştırdığınızda ısınana kadar biraz benzinle çalışıyor (motor sağlığı açısından) sonra LPG'ye geçiyor. 3.000 deviri çok geçmezseniz benzin göstergesi hiç oynamaz, sabit kalır 
ahmetkan link' Alıntı:Teşekkürler arkadaşlar hosbulduk. Yorucu ve yağmurlu bir günün ardindan yeni arabama kavuştum. 1 2 saat dinlenmenin ardindan donebildim sizlere.
1,6 business 115 bg araç. 42000 km de landirenzo marka yaglamasiz 50 lt lik simit tüp takili araca. Ne yaktik bilmiyorum açıkçası tekrar fullemedim depoyu ama aracin verilerine göre 7,6 lt / 100 km.
Tüp konusunda kafam karıştı benzinden de yaktığı soylentisi canımı sıktı biraz ama deneyip gorecegim bakalım. Bence tüplü bir araç uzun yolda maksimum 25 kurus yakmali km de.
Neyse bu konuda daha sonra sisiririm kafanızıaydin kardeşim dert etme gorusemedik diye nasip bu işler. Hava yağışlı biz yorgun, universiteme bile gitmedim değişikliklere bakmak icin. Teşekkürler yine de ilgin için
Tekrar hoşgeldiniz. Araca bayıldık. Jantlara ayrı bayıldık. Yavuz abiden saklamak isterseniz benim evde güvende olur jantlarınız