Selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Selam

Abi hemen dönmeyin de size yetişeyim mesai çıkışına.

welllcommee

Ynt: Ynt: Selam

Abim ben uyumaya çalışırken konu açmış :) güzel de olmuş.  Teşekkürler arkadaşlar. Aracı aldık şükür. Ve kazasız belasız geldik konya ya. Aşırı yağış vardı. Uyumayalım diye tukettigimiz Nescafe Express ve Redbull yüzünden başımız kazan gibiydi. Foto daha çekemedik.  Ama bir foto koyayim
[img=800x450]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/30/ecf1005569446dc357f24819b8c7a1aa.jpg[/img]

welllcommee
Ahmet bey yavuz butun aileyi astraci yapmaya kararli gibi.
Bu arada aracinizin rengi cok guzel dikkat edin yavuz kandirip takas yapmasin sizle.  011zaa

Yetisemedim ona yaniyorum :-(

welllcommee

Ynt: Ynt: Ynt: Selam

Aydn link' Alıntı:
Yetisemedim ona yaniyorum :-(
Aydın kardeşim bizim için çok ugrastin. Allah razı olsun. En kısa zaman da görüşmeyi umuyorum. ևok teşekkürler tekrardan. Dedigim gibi baya yorgunluk ve uykusuzluk vardı.  Daha yeni kendime geliyorum. ևok teşekkürler yardımların için.

Ynt: Ynt: Ynt: Selam

B֜LENT link' Alıntı:
welllcommee
Ahmet bey yavuz butun aileyi astraci yapmaya kararli gibi.
Bu arada aracinizin rengi cok guzel dikkat edin yavuz kandirip takas yapmasin sizle.  011zaa
Jantlarına kesik atacam abi caktirma :)

Abi valla birsey yapmadim, iki yol gittik arastirdik geldik hepsi o. Sende olsan aynisini yapardin. Ama benim zaman kavramini yitirmem kotu oldu. İzin mizim falan bisey ayarlayamadimda ona yaniyorum. Mutlaka gorusuruz abi yine.

Teşekkürler arkadaşlar hosbulduk. Yorucu ve yağmurlu bir günün ardindan yeni arabama kavuştum. 1 2 saat dinlenmenin ardindan donebildim sizlere.
1,6 business 115 bg araç. 42000 km de landirenzo marka yaglamasiz 50 lt lik simit tüp takili araca. Ne yaktik bilmiyorum açıkçası tekrar fullemedim depoyu ama aracin verilerine göre 7,6 lt / 100 km.
Tüp konusunda kafam karıştı benzinden de yaktığı soylentisi canımı sıktı biraz ama deneyip gorecegim bakalım. Bence tüplü bir araç uzun yolda maksimum 25 kurus yakmali km de.
Neyse bu konuda daha sonra sisiririm kafanızı :) aydin kardeşim dert etme gorusemedik diye nasip bu işler. Hava yağışlı biz yorgun, universiteme bile gitmedim değişikliklere bakmak icin. Teşekkürler yine de ilgin için

Geri