şehitlik...

f 16ları garaja sokmuslar parlatıp duruyolar , 10 tane jet gunde yarım saat bombalasın bunların bulundugu dagları görun bakalım 2 gun ortaya cıkarlarmı, mehmetcıgı alıyorlar hepı topu 15 asker , karsı tarafda var 40-50 kişi__ee sonuc haftada 3-4 sehıt haberi ee dogal yani ...
kardeşim anlaman gereken konu şu ki mesele sadece dağdaki 3-5 çapulcudan ibaret değil mesele cok daha vahim,çok daha derin yoksa zamanında biryerleri de yaktılar yıktılar bahsettiğin mantıkla ama sorun yıne cozulmedı neyse işin içinde tüm avrupa ülkeleri ve amerika var o ağır abiler bunları desteklemese bunlar bu kadarına cüret edemez, apoyu bile sallandıramamıssın terör bitsin istiyorsun sence bıtmesine izin verirler mi dış mihraklar ...

süper açıkladın Cengiz Abi...dışarıya gebe olduğumuz sürece bitmez...

kardeşim anlaman gereken konu şu ki mesele sadece dağdaki 3-5 çapulcudan ibaret değil mesele cok daha vahim,çok daha derin yoksa zamanında biryerleri de yaktılar yıktılar bahsettiğin mantıkla ama sorun yıne cozulmedı neyse işin içinde tüm avrupa ülkeleri ve amerika var o ağır abiler bunları desteklemese bunlar bu kadarına cüret edemez, apoyu bile sallandıramamıssın terör bitsin istiyorsun sence bıtmesine izin verirler mi dış mihraklar ...

Bu ülke dış mihrakların değil ,bizim ülkemiz , 100 sene öncede o dıs mıhraklar bızzat kendılerı bu ulkeye saldırdılar ve aynı sekılde basarısız oldular...Demem su ki 7 düvele o zamanıın ımkansızlıklarıyla karsı gelen bır ulkeyken şimdi dıs mıhrak dedıgımız ulkelerın 3-5 capulcuyu uzerımıze salıp, Türkiyeyi kıstırma politıkalarına calısması bu ülkenin Atatürk döneminden sonra ileri degıl bence tam geri gitmesiini saglamıstır...

İnsanın kendi ailesi için kabristan hazırlatması veya mezarlıklar müdürlüğünün gelecek olan cenazeler için önceden mezar yeri hazırlaması ile pkk denen haysiyetsiz köpek sürüsünün yapacağı hain saldırılar sonucu şehit olacak kahraman askerlerimiz için mezar yeri hazırlanması bana göre birbirinden çok farklı olaylar. Hangi hükümet olursa olsun farketmez Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte çalışarak alçakça yapılan bu terör saldırılarını berteraf etmek zorundadır.

Erencim hani sen diyorsun ya bu ülke dış mihrakların değil bizim ülkemiz diye..bunu sen ben vs. biliyoruz...onlar bunun birazcık farkında olsalar herşey olumlu olurdu...

İnsanın kendi ailesi için kabristan hazırlatması veya mezarlıklar müdürlüğünün gelecek olan cenazeler için önceden mezar yeri hazırlaması ile pkk denen haysiyetsiz köpek sürüsünün yapacağı hain saldırılar sonucu şehit olacak kahraman askerlerimiz için mezar yeri hazırlanması bana göre birbirinden çok farklı olaylar. Hangi hükümet olursa olsun farketmez Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte çalışarak alçakça yapılan bu terör saldırılarını berteraf etmek zorundadır.
kaldi ki bir asker için mezar hazırlanması onun ölümüne göz yummaktır...onun kayıtsız şartsız öleceğini belirtmektir..yani SEN NE YAPARSAN YAP SONUNDA BURAYA GELECEKSİN demektir...:(

çok haklısınız bire bir katılıyorum..

Yurt dısında yasadıgım sure ıcınde öğrendım ki insan annesız babasız yasar ama ülkesiz yaşıyamaz cok zor, bunun kıymeti bilinmeli...

halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi
olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.

Bu ülke dış mihrakların değil ,bizim ülkemiz , 100 sene öncede o dıs mıhraklar bızzat kendılerı bu ulkeye saldırdılar ve aynı sekılde basarısız oldular...Demem su ki 7 düvele o zamanıın ımkansızlıklarıyla karsı gelen bır ulkeyken şimdi dıs mıhrak dedıgımız ulkelerın 3-5 capulcuyu uzerımıze salıp, Türkiyeyi kıstırma politıkalarına calısması bu ülkenin Atatürk döneminden sonra ileri degıl bence tam geri gitmesiini saglamıstır...
sorunu kendin özetlemişsin işte zaten sorun da bu zamanında çanakkaleyi bilek gücüyle geçemeyenler üstümüze bunları saldılar saldılar koskoca osman pamukoğlu paşa ben amerikan helikopteri gördüm örgüte mühimmat ve erzak atan diye açıklıyorsa bundan ötesi var mı sana osman pamukoğlu nun söylemlerini dinlemeni öneririm o çok iyi özetliyor konuyu ve çözümü ama onun sunduğu çözümü uygulayacak gücün yok elin kolun bağlı zira...

sadece bakmakla yetinebiliyoruz...:(

Geri