şehitlik...

Dogru haklısınız , sinirleniyorum birşeyin yapılmamasına sadece bu .

sorunu kendin özetlemişsin işte zaten sorun da bu zamanında çanakkaleyi bilek gücüyle geçemeyenler üstümüze bunları saldılar saldılar koskoca osman pamukoğlu paşa ben amerikan helikopteri gördüm örgüte mühimmat ve erzak atan diye açıklıyorsa bundan ötesi var mı sana osman pamukoğlu nun söylemlerini dinlemeni öneririm o çok iyi özetliyor konuyu ve çözümü ama onun sunduğu çözümü uygulayacak gücün yok elin kolun bağlı zira...

1993-1995 Osman Pamukoğlu Paşanın Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ve Hakkari Tugay Komutanlığı yaptığı yıllarda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şimdikine göre çok daha az imkan ve olanaklarıyla, pkk denen şerefsiz terör örgütünün belinin kırılıp neredeyse bitme noktasına geldiği yıllardır.
Bu kadar başarılı bir komutanın nasıl olup da emekli edildiği konusunda çok büyük şüphelerim var.

kaldi ki bir asker için mezar hazırlanması onun ölümüne göz yummaktır...onun kayıtsız şartsız öleceğini belirtmektir..yani SEN NE YAPARSAN YAP SONUNDA BURAYA GELECEKSİN demektir...:(

Maalesef durum aynen dediğiniz gibi. :(

1993-1995 Osman Pamukoğlu Paşanın Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ve Hakkari Tugay Komutanlığı yaptığı yıllarda Türk Silahlı Kuvvetleri'nin şimdikine göre çok daha az imkan ve olanaklarıyla, pkk denen şerefsiz terör örgütünün belinin kırılıp neredeyse bitme noktasına geldiği yıllardır.
Bu kadar başarılı bir komutanın nasıl olup da emekli edildiği konusunda çok büyük şüphelerim var.

Yakında onu da içeri alırlarsa hiç şaşırma. İ.Başbuğ henüz resmi olarak görevi bırakmadığı halde, bazıları acaba ne zaman ifadeye çağrılacak diye, ağzının suyunu akıta akıta dört gözle bekler oldu. Bırakın dış mihrakları, bizde mozaik o kadar parçalı ki deme gitsin.

asıl genelkurmayın bunları düşünmesi gerekirken sanki ortaklaşa gebe kalınıyor dışarıya...

bir ülkeyi ya tek kişi yönetmeli ya da tam demokrasiyle yönetilmeli , bizde bu işler arap saçı olmuş, önce bunları aşmamız ve bir jenerasyonun tüm kamu kurumlarından tamamen temizlenmesi lazım ki ülke her durumda nefes alsın ve ciddi anlamda atılımlara imza atsın, bunu tam manasıyla başarırsak sanıyorum herşeyde yoluna girmeye başlar.

bir ülkeyi ya tek kişi yönetmeli ya da tam demokrasiyle yönetilmeli , bizde bu işler arap saçı olmuş, önce bunları aşmamız ve bir jenerasyonun tüm kamu kurumlarından tamamen temizlenmesi lazım ki ülke her durumda nefes alsın ve ciddi anlamda atılımlara imza atsın, bunu tam manasıyla başarırsak sanıyorum herşeyde yoluna girmeye başlar.
kesinlikle katılıyorum..ülke tek kişi tarafından yönetilmeli..diğer kurumlrar da vazifelerini yyapmalı,ama ülke içinde olmalı bu yapışlar tabi...

Geri