- Katılım
- 23 Kas 2009
- Mesajlar
- 281
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 36


Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
terörü ancak terörist bitirir onlar bitmesini istemezse kimse de bitiremez,kaldı ki ülkemizdeki adı batası örgüt de dış mihraklarca her şekilde desteklenen,uyuşturucu trafiğinin büyük kısmını belki tamamını elinde bulunduran,başka birçok rant kapısı olan bir yapılanma... ortada bir iç savaş ya da cephesi belli bir savaş da yok adı üstünde terör işte, sen dağa taşa asker yığsan ne olacak hükümeti ve üyelerini günahım kadar sevmem ama gerçek bu ve maalesef dış mihraklar bu ülkeyi istedikleri kıvama getiremedikçe terör bitmez,bitirilemez ...bu ne demek ebediyete kadar sürer,çünki ülkemiz ve vatandaşları o kıvama gelmez,getirilemez yani biz en azından öyle umalım zaten en ufak bir taviz verirsen gerisi çorap söküğü gibi gelir taviz vermektense şehit vermeyi ve gerekirse olmayı yeğleriz umarım ülkeyi yönetenler de öyle düşünüyorlardır açılım maçılım ortalığı karıştırdılar zaten neyse işte bu sebepledir ki eli kolu bağlı olan bir yönetimin,yerel yönetimin her neyse yapacağı tek şey de bahse konu başlıktaki davranış olur,acı ama gerçek...bunu sağken,önceden hazırlanmış aile kabristanı gibi düşünmek lazım, hiç olmazsa şehidime bari düzgün kabir yapayım,ona bir nebze minnetimi ifade edeyim düşüncesiyle yapılmış saymak lazım zira aksi düşünce cok cok daha fazla acı verir, işte bu gerçekleri görmek ve kabullenmek gerekir siyasilerin tatavalarına kanmamak gerekir,bu işler oy almak için meydanlardan bol keseden atıp tutmaya benzemez...meydandan bol keseden atıp tutarlar çocuklarını askere yollamazlar hasbel kader gidenlerinde yanlarında koruma ordusu olur bakınız gecmişe mert çiller neyse biraz daha yazarsam küfredeceğim...yani bu şu oluyor, biz terörü bitirmek için çok aciziz en azından sehıtlerımızı cabucak defnedelım dıye bir sürü yer kazıyoruz.. baska anlam ıcerdıgını dusunen var mı?
belki de şehit gelecektir emirle mezar hazırlamışlardır bunu bizler bilemeyiz şehit cenazelerinin defni devlet töreni ile planlı ve programlı yapılır Ebru şehitler normal vatandaş gibi gömülmez hazırlık onun için olabilir ...neyse konu üzücü zaten ALLAH askerimizi ve polisimizi korusun şehitlerimizin de ruhu şad olsun...yaa ama ne kadar kötü bişeydir bu böyle...yani ölmek üzere olan birine bile mezar kazamazsın,canın acır..ama o kadar iğrenç bir görüntü ki,sanki toplu bir katiamın haber almış da bekliyor gbi mezar kazılmış bir de süslenmiş etrafları![]()
![]()
Duygularınızı anlıyorum ama büyük şehirlerdeki bütün mezarlıklarda durum böyledir. Mezarlık planı dahilinde (plansız defin işlemlerini önlemek için) mezar yerleri önceden hazırlanır, üzerleri kapatılır, geçiş yolları hazırlanır.