şehitlik...

sabah kahvesi

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bizim evin hemen yakınında Şehitlik var...geçen hafta bir şey dikkatimi çekti Şehitlikte..sizlerle de paylaşmak istedim çünkü ben çok üzüldüm..ve benim gibi oradan geçenlerin de tepkisi benimkiyle aynıydı,bence çok acı bişey...Şehitlikte düzenleme çalışmaları yapılıyor..ama nasıl ??TÜM ŞEHİTLİĞE HAZIR MEZAR YERLERİ AÇARAK !!!ben oradan geçerken "şuraya bak yaaa,sanki belediye başkanı toplu bir katliam olacakmış gibi yer hazırlamış " diye serzenişte bulunurken yanımdan geçenler de aynı şeyi söyleyip katıldılar fikrime..hatta adamın biri şey dedi : böyle mezar yeri açmak değil önemli olan bunun önüne geçebilmek ...dedi...ve şu an mezar yerleri hazır,yeni şehitler bekleniyor :( :(:(

Son düzenleme:
Evet abla bu her şehitlikte mevcuttur vede açılmış halde bekliyor ne yazıkki. Biz 3 şehidimizi toprağa verdiğimizde önceden açılmış yerlere defnetmiştik.... :(

ben her şehitlikte böyle bişeyin olduğunu bilmiyordum Bülentcim..ama çok kötü ve çok acı bişey bu yaa :(

hakkaten yazık. sanki gelin yeriniz hazır der gibi. inşAllah hiç biri kapanmazda öyle kalır. :(

Merak ediyorum dünyada bizim ülkemizden başka kendi topraklarında kendi askeri öldürülülen (şehit edilen) başka bir ülke var mı?
Bu vahim durumun önüne geçmek yerine O Aslan Parçalarına mezar yeri hazırlayan zihniyete yazıklar olsun...

Başımızda basiretsiz, kukla yönetimler olduğu sürece o mezar yerlerinden daha çok açılır ve de kapanır..!!! Ülke olarak uykulardan uyanıp tepki göstermediğimiz sürece bu böyle gider..!!!

yani bu şu oluyor, biz terörü bitirmek için çok aciziz en azından sehıtlerımızı cabucak defnedelım dıye bir sürü yer kazıyoruz.. baska anlam ıcerdıgını dusunen var mı?

malesef aci gerceklerimiz Ebru gercekten cok üzücü..

Doğuda 4. yılım özellikle son zamanlarda geçtiğimiz yerlerde mayın varmı acaba diye düşünmekten yolda gitmek zulüm haline geldi.90 lı yıllarda insanlarda biteceği ümidi varmış.Şimdi ise o ümit de kalmadı.Sen şehit olmuşsun ne care.Adamlara sokaklar serbest olmuş.

en sonunda bir yerden buyuk sekılde patlak vericek ama nerden ne zaman olur bilinmez , acısını buyuk yasıycaz

Geri