herkeze merhaba aracım 2001 astra edition aracı 4 ay önce aldım ve motorunun yağ yaktığını öğrendim (güya ustaya gösterip aldık) yeni aracın hevesiyle motorunu yaptırdım yani yarı motor segmanları değişti bir süre (1000km) herşey yolundaydı ama bana yine yağ kokusu geliyordu normaldir dedim sonra çok kötü mavi dumanlar atmaya başladı yaptırdığım yere götürdüm baktılar sen devam et kurum vardır dediler şimdi bana aracı 2500 km de tekrar getir bakalım yağını değiştirecez diyolar
ben anlamıyorum yağ yakan aracın hemde yağ bakımı gelmeden neden yağını değiştirmek istiyor amaç ne
zaten taksitle yaptırmıştım k.kartından şimdi taksitleri ödememesi için bankayla konuşmayı düşünüyorum
lütfen bana bu konuda akıl verin ne yapmam lazım
bunlar normalmidir ki sanmıyorum normali bu işin prosetürü nedir.şimdiden teşekkürler
ben anlamıyorum yağ yakan aracın hemde yağ bakımı gelmeden neden yağını değiştirmek istiyor amaç ne
zaten taksitle yaptırmıştım k.kartından şimdi taksitleri ödememesi için bankayla konuşmayı düşünüyorum
lütfen bana bu konuda akıl verin ne yapmam lazım
bunlar normalmidir ki sanmıyorum normali bu işin prosetürü nedir.şimdiden teşekkürler