sedan swifte bindim ben

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eskikasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hakan oraya gitmişken meşhur nehirlerinde çimmeden gelme sakın ,kötülüklerinden arın :D
tabii miden kaldırırsa o ne pisliktir öyle ...

aman Cengiz abi naptın orda çimince bidaha 40 suda yıkansan yine fayda etmez
10bin kişi aynı anda giriyor, işeyen s.an kesin boldur

musluktan akan suyla yıkanmaya bile tırstım ama mecburen :)

adamlar fakirler ama zenginleri de baya kalınlar, bugün turladım biraz, devasa araziler üstüne kurulu malikaneler de gırlaydı. zaten nispeten temiz görünen caddeler de sadece bunların olduğu bölgeydi

bi hoşuma giden, bitane büyük bulvarın adı oldu "Mustafa Kemal Atatürk" caddesiydi ismi. Gandi gibi herifin başkentinde böyle bi cadde adı görmek hoşuma gitti.

aman Cengiz abi naptın orda çimince bidaha 40 suda yıkansan yine fayda etmez
10bin kişi aynı anda giriyor, işeyen s.an kesin boldur

musluktan akan suyla yıkanmaya bile tırstım ama mecburen :)

adamlar fakirler ama zenginleri de baya kalınlar, bugün turladım biraz, devasa araziler üstüne kurulu malikaneler de gırlaydı. zaten nispeten temiz görünen caddeler de sadece bunların olduğu bölgeydi

bi hoşuma giden, bitane büyük bulvarın adı oldu "Mustafa Kemal Atatürk" caddesiydi ismi. Gandi gibi herifin başkentinde böyle bi cadde adı görmek hoşuma gitti.
ben de bir belgeselde izlemiştim orada bir otel var çok değişik ve tarihi dekore edilmiş,dediğin gibi çok lüks yerleşim yerleri de var o nehre girme işi sahiden çok sakat mikrop yuvası ,belgeseli hazırlayıp,sunan herif bir hafta yatağa düşmüştü bilmem ne mikrobu yüzünden ,dediğin gibi bir cadde adı hakikaten hosmus .

başka da hoş bişey yok zaten abi :)

gittim turistik yer diye bikaç harabe gezdim sıcaktan ve tırafikten içim dışıma çıktı
taksici piskopatın önde gideni, bi motosikletliye aynayı gömdü, sonra yolunu bulamayıp aynı caddeyi 3 defa aşağı yukarı gezdirdi.
1-2 yer daha göreyim demiştim baktım olcak gibi değil, dedim çek otele
bizim hindistan şubedekiler de sağolsun en ingilizce bilmeyen taksiciyi ayarlamışlar, otel otel diye tekrar edip el kol yaptım da anladı :D

taksimetre de yok bunlarda, göz kararı fiyat veriyolar binmeden önce.

Yakınsan Ganj'a girip çim :p:)

Yakınsan Ganj'a girip çim :p:)

valla onu midesi kaldırcak kimse yok benim tanıdığım :)

Ter kokuyordur orası ya :D Koltuk altları terden sırıl sıklam oluyor elemanların :rolleyes:

valla kaynağı gözümle görmeden içmem :) içine ne girmiş belli olmaz

inekler takılıyo en iyi ihtimal inek girer :)

otobanda yatan bitane gördüm bugün, keyfi acayip yerindeydi :D

Geri