Sava lastik ve sola çekme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onrklnc44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onrklnc44

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2000 model opel astra marka aracıma ön tekerleklere 2 adet sava marka lastik ladım. lastikler takıldıktan sonra yola çıktım ve 1 km gitmeden aracın sola çektiğini fark ettim tekrar rot balans ayarı yapıldı ama sorun düzelmedi önceki lastiklerde ne sağa ne sola hiçbir şekilde çekme yoktu. takanlar önceki lastiklerin artık jantla uyum sağladığını yeni lastiklerde bu tür sorunların normal olduğunu söylediler.. ben şimdi ne yapacam araba sola çekiyorrrr:(

o lastiğin allah bin belasını versin. gram yol tutuşu yok lastikte. almakla hata etmişsiniz zaten baştan... Ayrıca yeni lastikte öyle bir sorun olmaz lastikçi ayak yapıyor...

Balans değil, rot ayari yapilmasi lazim. Yapıldı mı?

Lastik değişince yapmaması gerekiyor normalde.Sorun var.

lastikler değiştikrten sonra rot-balans ayarı yapıldı ancak sorun düzelmedi.. dediğim gibi işte eski lastiklerin artık araca oturmuş diye çekme olmuyordur dediler yeni lastiklerde bu sorunlar görünüyormuş... ayrıca ben sonra kendimde başka bir ustaya gidip rot ayarı yaptırdım oda sağ taşıyıcın eğilmiş ondandır çekme dei 120 tl yaparım dedi... aklıma takılan yine o zaman eski lastiklerde niye sorun yoktu

egilme yavas yavas oldugundan eski lastiklerin disleri de yavas yavas yon almistir.

Arkadaşım Bizim Sanayici milleti. Herkes bir ustalık satar gider. Hele birde toy birini buldular mı biri çarpar diğerine gönderir. her biri bir parmak atar. Arabanın feleğini şaşırtırlar. Hatayı baştan yapmışsın Lastiğini değiş başka da her olur olmaz denilene çarpılma. Sava lastik bende aldım 2 sene gitmedi her tarafı yamuldu. Hiç tavsiye etmem. uzak durun bu sava lastik den.

Sava mı_? Allah korusun...

Geri