Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi sana lazımsa kalabilir. boşuna kargo parası masrafı olmasın. aslında sanada danışmak istiyorum benim aldığım plakalık kamerasının çözünürlüğü pek hoşuma gitmedi ayrıca gecede iyi göstermiyor. daha kaliteli olanları mevcutmu plakalık olarak. birde bu kameralardaki çizgileri kaybetmek mümkünmü? son sorum linkini verdiğim cihazı aldım ben fotoğraflarda geri görüş kamerasında görüntünün yanında araç resmide çıkıyor, ama bende çıkmıyor bu kameraylamı alakalı yoksa sistemlemi? teşekkürler abi şimdiden
Hasan abi hayirli olsun, birdahaki bukusmada sanirim yeni bir kamera eklenmis olacak sisteme greatt
Murat sanada bereket versin, benden duymus olma Ulas mangala geliyor sana
Hasan abi hayirli olsun, birdahaki bukusmada sanirim yeni bir kamera eklenmis olacak sisteme greatt
Murat sanada bereket versin, benden duynus olma Ulas mangala geliyor sana
Abi sana lazımsa kalabilir. boşuna kargo parası masrafı olmasın. aslında sanada danışmak istiyorum benim aldığım plakalık kamerasının çözünürlüğü pek hoşuma gitmedi ayrıca gecede iyi göstermiyor. daha kaliteli olanları mevcutmu plakalık olarak. birde bu kameralardaki çizgileri kaybetmek mümkünmü? son sorum linkini verdiğim cihazı aldım ben fotoğraflarda geri görüş kamerasında görüntünün yanında araç resmide çıkıyor, ama bende çıkmıyor bu kameraylamı alakalı yoksa sistemlemi? teşekkürler abi şimdiden
çoğu araçlarımızda bu kamera kullanılıyor ve çizgileri yok edemiyoruz bu kameraların çözünürlüğü gayet iyi geceleride ışık ortamına görede başarılı ben kullanıyorum ve memnunum linkini verdiğin cihazla alakalı görmediğim için bir sey diyemiyorum
Peki bağlantı nasıl olmalı ? Hafif parazit var görüntüde. Tesisatı bir arkadaşım çekti plakaliga kadar aksesuarci kendisi. Kamerayı ben bağladım bir video jaki sarı birde kırmızı siyah kablosu vardı. Teypten gelen sarı jaka ve kırmızı kabloya bagladim. Kırmızı kabloyu baglamazsam çalışmıyor. Başka bir arkaeasimda kırmızı kablo elektrik için onu geri vites kablosundan veya park sensorlerinden almam gerektiğini soyledi. O nedenle parazit olduğunu söylüyor elektrik sürekli teypten geldiği için. Oylemi yapmak gerekiyor?