Satılık astra j orjinal hoparlörler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madmax50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

madmax50

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar elimdeki orjinal hoparlörleri satıyorum. Arkada hoparlör olmayan araç sahipleri kullanabilirler. 1 çift bulunmaktadır.

Ankara'da bulunan arkadaşlara ücretsiz takabilirim.
Fiyat foruma özel : 50 TL

Ynt:

Orjinal hoparlorlerin markasi var mi? Kac watt'lik?

Ynt: Satılık astra j orjinal hoparlörler

Mustafa Ankara ya gelince görüşürüz :)

Hayırlı satışlar....

madmax50 link' Alıntı:
Arkadaşlar elimdeki orjinal hoparlörleri satıyorum. Arkada hoparlör olmayan araç sahipleri kullanabilirler. 1 çift bulunmaktadır.

Ankara'da bulunan arkadaşlara ücretsiz takabilirim.
Fiyat: 50 TL
Bu fiyata Bedava.

Orjinal hoparlörler iyi midir? Yarın teslim alacağım HB Edition aracımda yok sanırım. Kalitesini bilemiyorum ama, orjinali kullanan arkadaşlar memnunlar mı? :) Ben niyetlendim valla, geri dönüşlerinizi beklerim :)

mucahitduran link' Alıntı:
Orjinal hoparlörler iyi midir? Yarın teslim alacağım HB Edition aracımda yok sanırım. Kalitesini bilemiyorum ama, orjinali kullanan arkadaşlar memnunlar mı? :) Ben niyetlendim valla, geri dönüşlerinizi beklerim :)
Araca mid takimi anfi vs. Taktirmayacaksaniz orjinal iş gorur hic yoktan iyidir.
Bu fiyata bulma sansinizda yok.

Yarın aracı teslim alayım hoparlör var mı yok mu kontrol edeyim, ona göre dönüş yapayım sizlere. Bu arada satışı da etkilemek istemem yarına kadar müşteri çıkarsa bu fiyata kaçırmasın. :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Mustafa Ankara ya gelince görüşürüz :)

Arkadaşlar 4 mesaj gönderilmiş ilk mesajı Yavuz bey gönderdiği için hoparlörleri ona ayırdım. Teşekkür ederim ilginiz için.

Görüşürüz mustafa perşembe günü seni ararım.

Geri