Şarj Dinamosu ve Ardından Yanan Arıza Lambası...

peki hocam bunu yaptıktan sonra anormallik gösterecek olan tek şey teyp midir? Başka bir sıkıntı yaşamayız değil mi?
camların otomatiğide gidebilir... onun içinde cam açıkken kapamaya basın camlar kapandıktan sonrada 5sn basılı tutun onlarda çalışmaya başlar...

Camların otomatiği derken. Aracın alarm özelliğimi bilmiyorum da camları unutursam eğer açık olarak kapıyı kapatma düğmesine bastığımda kendi kaldırıyor camları....

Bu özellik gidermi acaba?

Camların otomatiği derken. Aracın alarm özelliğimi bilmiyorum da camları unutursam eğer açık olarak kapıyı kapatma düğmesine bastığımda kendi kaldırıyor camları....

yok bu değil... kapama düğmesine 1 kere uzun basarsanız kapanana kadar camları kaldırıyor ya işte o özellik gidiyor ama sölediğimi yaptığınızda geri geliyor :D

yok bu değil... kapama düğmesine 1 kere uzun basarsanız kapanana kadar camları kaldırıyor ya işte o özellik gidiyor ama sölediğimi yaptığınızda geri geliyor :D

Peki bu camları unuttuğumda kumanda ile kapatmaya bastığımda otomatik kapatma olayı neyin özelliği? Alarmın özelliği midir?

Peki bu camları unuttuğumda kumanda ile kapatmaya bastığımda otomatik kapatma olayı neyin özelliği? Alarmın özelliği midir?

o alarmın özelliğidir eğer sizde alarm varsa... ona hiçbirşey olmaz...

o alarmın özelliğidir eğer sizde alarm varsa... ona hiçbirşey olmaz...

İnşallah öyledir. Deniyeceğim yarın bakalım. Teşekkür ediyorum tekrar...

Geri