Arıza lambası ne iştir anlamadım... Dalga mı geçiyor?

kaanrevan

Kayıtlı Kullanıcı
59-Tekirdağ
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce falan şarj dinamo kasnağını değişirken aracı garajdan içeri aldık. Garajda soba yanıyordu ve içerdeki hava berbattı dumandan dolayı. Neyse dinamoyu söktü eleman sonra dinamosuz ve kayışsız çalıştırdık dolayısıyla hem şarj lambası yandı hemde egsoz lambası yandı.

İçerde iken hep egzoz lambası yandı. Dinamoyu taktık sonra şarj lambası söndü ardından dışarı çıkarttım aracı egsoz lambası da söndü.

Fakat tek sorun bu hataları beyne kaydettiği için motor arıza lambası sönmedi hiç kontak 2 konumundayken. Fakat çalıştırınca hemen sönüyordu. Neyse ben buna 2 aydır bu şekilde bindim çünkü anlık hatayı beyne kaydetti diye düşünüyordum ve servise gittiğimde sildiririm diye düşünüyordum.

Bugün farkettim artık arıza lambası da sönüyor kontak 2 konumundayken. Ne iştir anlamadım. Ne akünün başlarını çıkarttım ne de servise gidip sildirdim bu hata kodunu. Neden siler ki kendi kendine...

Şuan istediğim gibi herşey dört dörtlük yani olması gereken gibi fakat neden kendi kendine düzeldi anlayamadım...

Son düzenleme:
ECU kendini durup dururken resetler mi yav...

Akü kutup başını söktüyseniz bir süreliğine resetler...

Geri