• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

samsunlu yokmu bu forumda yaauu

görcezz sabah 10 gibi ordayım 12 alırız öglen neydi len oranın adı et yapılan yer samsun girişindeki orda yemek yiyip ya bis. diyip topukla ankara::):)

SERKAN_61' Alıntı:
karadenizden kız kaçırmak kolay değill biliyon mu sen:DD

yaw opellerle gidioz konvoy.tek gitmio:)

LND' Alıntı:
kız sarısın mavi gözlü filan varmı tarife uyan akraba:):)
yok
mavi gözler uydu ama sarışın olmasss

büyük bir şans kaybettin üzüldüm senin adına:):)

LND' Alıntı:
büyük bir şans kaybettin üzüldüm senin adına:):)
bak sen baaaak asıl sen kurtuldun bizm elimizden bizim gelinler çok nazlı oluyo çok şey isterler

06bb2655' Alıntı:
yaw opellerle gidioz konvoy.tek gitmio:)
yok ölee opel mopell kandıramazsınız bizi hem lnd kızı alıcaksa isteyecek allahın emriylee bu devirde kaçırmakk olmaz öleee:)

SERKAN_61' Alıntı:
yok ölee opel mopell kandıramazsınız bizi hem lnd kızı alıcaksa isteyecek allahın emriylee bu devirde kaçırmakk olmaz öleee:)
abi iy diyon güzel diyonda ailesi vermiyosa kız istiyosa evlenmeyi, 18 yaşından da büyükse kaçırılabilir bencee kanun bunda bir sakınca bulmuyo:)

fastest89' Alıntı:
abi iy diyon güzel diyonda ailesi vermiyosa kız istiyosa evlenmeyi, 18 yaşından da büyükse kaçırılabilir bencee kanun bunda bir sakınca bulmuyo:)
hee kıs istiyorsa ona bişey demem allahın emri kaçırmak:) bakalım kıs istiyormu ama...:D

fastest89' Alıntı:

helal olsun kocum benim beee

2 kere gittik inatçı anasına nuh diyor peygamber demiyor.kız zaten abimin 6 yıllık arkadaşı 3 yıl birlikte yaşadılar dünden razı kızda abimde naapalım son care bu yoksa bende istemiyordum ama anası zorladı kacırcaz:):)

LND' Alıntı:
helal olsun kocum benim beee

2 kere gittik inatçı anasına nuh diyor peygamber demiyor.kız zaten abimin 6 yıllık arkadaşı 3 yıl birlikte yaşadılar dünden razı kızda abimde naapalım son care bu yoksa bende istemiyordum ama anası zorladı kacırcaz:):)
abi olcak artık okadar sonuçta kız kendi kararını kendi verebilecek yaşta

Geri