samsunlu yokmu bu forumda yaauu

görcezz sabah 10 gibi ordayım 12 alırız öglen neydi len oranın adı et yapılan yer samsun girişindeki orda yemek yiyip ya bis. diyip topukla ankara::):)

SERKAN_61' Alıntı:
karadenizden kız kaçırmak kolay değill biliyon mu sen:DD

yaw opellerle gidioz konvoy.tek gitmio:)

LND' Alıntı:
kız sarısın mavi gözlü filan varmı tarife uyan akraba:):)
yok
mavi gözler uydu ama sarışın olmasss

büyük bir şans kaybettin üzüldüm senin adına:):)

LND' Alıntı:
büyük bir şans kaybettin üzüldüm senin adına:):)
bak sen baaaak asıl sen kurtuldun bizm elimizden bizim gelinler çok nazlı oluyo çok şey isterler

06bb2655' Alıntı:
yaw opellerle gidioz konvoy.tek gitmio:)
yok ölee opel mopell kandıramazsınız bizi hem lnd kızı alıcaksa isteyecek allahın emriylee bu devirde kaçırmakk olmaz öleee:)

SERKAN_61' Alıntı:
yok ölee opel mopell kandıramazsınız bizi hem lnd kızı alıcaksa isteyecek allahın emriylee bu devirde kaçırmakk olmaz öleee:)
abi iy diyon güzel diyonda ailesi vermiyosa kız istiyosa evlenmeyi, 18 yaşından da büyükse kaçırılabilir bencee kanun bunda bir sakınca bulmuyo:)

fastest89' Alıntı:
abi iy diyon güzel diyonda ailesi vermiyosa kız istiyosa evlenmeyi, 18 yaşından da büyükse kaçırılabilir bencee kanun bunda bir sakınca bulmuyo:)
hee kıs istiyorsa ona bişey demem allahın emri kaçırmak:) bakalım kıs istiyormu ama...:D

fastest89' Alıntı:

helal olsun kocum benim beee

2 kere gittik inatçı anasına nuh diyor peygamber demiyor.kız zaten abimin 6 yıllık arkadaşı 3 yıl birlikte yaşadılar dünden razı kızda abimde naapalım son care bu yoksa bende istemiyordum ama anası zorladı kacırcaz:):)

LND' Alıntı:
helal olsun kocum benim beee

2 kere gittik inatçı anasına nuh diyor peygamber demiyor.kız zaten abimin 6 yıllık arkadaşı 3 yıl birlikte yaşadılar dünden razı kızda abimde naapalım son care bu yoksa bende istemiyordum ama anası zorladı kacırcaz:):)
abi olcak artık okadar sonuçta kız kendi kararını kendi verebilecek yaşta

Geri