Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SERKAN_61' Alıntı:karadenizden kız kaçırmak kolay değill biliyon mu senD
yokLND' Alıntı:kız sarısın mavi gözlü filan varmı tarife uyan akraba![]()
bak sen baaaak asıl sen kurtuldun bizm elimizden bizim gelinler çok nazlı oluyo çok şey isterlerLND' Alıntı:büyük bir şans kaybettin üzüldüm senin adına![]()
yok ölee opel mopell kandıramazsınız bizi hem lnd kızı alıcaksa isteyecek allahın emriylee bu devirde kaçırmakk olmaz öleee06bb2655' Alıntı:yaw opellerle gidioz konvoy.tek gitmio![]()
abi iy diyon güzel diyonda ailesi vermiyosa kız istiyosa evlenmeyi, 18 yaşından da büyükse kaçırılabilir bencee kanun bunda bir sakınca bulmuyoSERKAN_61' Alıntı:yok ölee opel mopell kandıramazsınız bizi hem lnd kızı alıcaksa isteyecek allahın emriylee bu devirde kaçırmakk olmaz öleee![]()
hee kıs istiyorsa ona bişey demem allahın emri kaçırmakfastest89' Alıntı:abi iy diyon güzel diyonda ailesi vermiyosa kız istiyosa evlenmeyi, 18 yaşından da büyükse kaçırılabilir bencee kanun bunda bir sakınca bulmuyo![]()
fastest89' Alıntı:abi iy diyon güzel diyonda ailesi vermiyosa kız istiyosa evlenmeyi, 18 yaşından da büyükse kaçırılabilir bencee kanun bunda bir sakınca bulmuyo![]()
abi olcak artık okadar sonuçta kız kendi kararını kendi verebilecek yaştaLND' Alıntı:helal olsun kocum benim beee
2 kere gittik inatçı anasına nuh diyor peygamber demiyor.kız zaten abimin 6 yıllık arkadaşı 3 yıl birlikte yaşadılar dünden razı kızda abimde naapalım son care bu yoksa bende istemiyordum ama anası zorladı kacırcaz![]()