samsunlu yokmu bu forumda yaauu

atakum-türkiş-ömürevleri :) Benim de ev hayatım buralarda geçti :)

invisibleagle' Alıntı:
98-2002 arası samsunluydum :) 19 mayıs mezunuyum.Samsunu çok seviyorum.umarım samsunsporu yeniden süperlig de görürüz.
inşallah be abiii özledik samsunu ligde

invisibleagle' Alıntı:
atakum-türkiş-ömürevleri :) Benim de ev hayatım buralarda geçti :)
valla sen memnunmuydun bilmiyorum ama tam örencilik yapılcak bi yer bence samsun.temiz kendi halinde (şimdilerde bozulmaya başladı)valla başka yerde yaşıyor olsam samsunda ögrenci olmak isterdim.sahil aygının altında yaaa özledimvalla bak şimdi

abi bi tane çiftlik caddeniz var başka bişey yokki yaaa:):)

şaka bir yana güzel memleket samsun gece 1 de gidip iskeleye cıktım 4 e kadar oturdum orda balıkcıların arasında güzel yerler:):)

Bende Samsunluyum ama doğma büyüme istanbul derken, şimdi de görev icabı geldik Afyonlarda kaldık.

Selam bende Samsunluyum 19 Mayıs'tan.... Ama istanbulda ikamet ediyorum bilgilerinize.....

Saygılar iyi forumlar....

bende Samsun'luyum.ama 12 senedir sadece yılda 15 gün kalabiliyorum.bazende alkıma esiyor hafta sonları Samsun'a kaçıyorum

LND' Alıntı:
abi bi tane çiftlik caddeniz var başka bişey yokki yaaa:):)
ya şimdi yeni güzel yerleride var sahil yolu çok hoş oldu mesela ama çiftlik hala aynı çiftlik arabalar için bi çeşit showroom gibi arabanla gösterişmi yapmak istiyon çık çiftliğe...:)

aynen öyle araba gösteriyor millet başka hiçbişey degil ama sahil hakikaten süper yaa güzel olmuşş şu balıkcı heykeli var bide cook güzel oralar sabah kahvaltısı yaptım orda denize karsı içtiğim çay sigaranın keyfini başka yerde bulamadım....

çiflikte işim olmaz cok kalabalık beni yoruyo zaten.dediginiz gibi ciftlik milletin araba göster yeri oldu.ama sahili bibaştan bibasa atakumu özellik le yazın geccekten cok güzel

Geri